ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαϊάμι και Ντάλας στη μάχη για την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

1 min read

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως σκοπός του είναι να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς και να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα. Από την πλευρά της και η διοίκηση του ξεκαθάρισε πως θα επιδιώξει να ενισχύσει το ρόστερ, για να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Πληροφορίες από τις ΗΠΑ, όμως, αναφέρουν πως στη μάχη για την απόκτηση του έχουν μπει δυναμικά οι Χιτ. Το Μαϊάμι θα του καταθέσει το καλοκαίρι μία άκρως δελεαστική πρόταση, δίνοντάς του και τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα “καυτό” δίδυμο με τον Τζίμι Μπάτλερ.

Παράλληλα, τονίζεται πως οι Ντάλας Μάβερικς έχουν επίσης στρέψει την προσοχή τους στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο και θα προσεγγίσουν για να τον κάνουν δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας είχε επισημάνει πως ήθελε να τον κάνει δικό της στο Ντραφτ του 2013, αλλά τους πρόλαβαν οι Μπακς.

Και εκεί, μάλιστα, θα έχει τη δυνατότητα να γίνει συμπαίκτης με τον Λούκα Ντόντσιτς, δημιουργώντας ένα ισχυρό ευρωπαϊκό δίδυμο, ενώ ας μη ξεχνάμε πως στο ρόστερ υπάρχει ήδη και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.