ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Μαγκιά» της ΝΔ απέναντι στους Έλληνες και την Εκκλησία, «σούζα» απέναντι στις τράπεζες

1 min read

Φαίνεται ότι η «μαγκιά» και ο «τσαμπουκάς» της κυβέρνησης της ΝΔ εξαντλείται στους Έλληνες πολίτες και την Εκκλησία, την ίδια στιγμή που ουσιαστικά «κάθεται σούζα» απέναντι στις τράπεζες.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, είπε ότι η κυβέρνηση κάνει συνεχώς προσπάθειες – σε συνεννόηση με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών – να μειωθούν οι προμήθειες, ιδίως την στιγμή που γίνεται προσπάθεια από τις τράπεζες να στρέψουν τον κόσμο προς τα ΑΤΜ. Παρόλο που η κυβέρνηση της ΝΔ χρησιμοποιεί πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για κάθε σκοπό, φαίνεται ότι οι τράπεζες – που έχουν διασωθεί με τους φόρους του Ελληνικού Λαού τόσες φορές – αποτελούν κάποιου είδους «τοτέμ».

Τι ακριβώς σημαίνει «προσπαθούμε»; Μήπως ότι η κυβέρνηση αφήνει περιθώρια περαιτέρω κερδοφορίας εις βάρος των ίδιων των επιχειρήσεων που προσπαθούν να επιβιώσουν αυτές τις τόσο δύσκολες ημέρες; Και πότε θα ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια; Όταν θα επιστρέψουμε «στην κανονικότητα»; Η κυβέρνηση που με άνεση μπόρεσε και έκλεισε τις Εκκλησίες δεν μπορεί ή δεν θέλει να ρυθμίσει τις προμήθειες των τραπεζών;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωρίζει καλύτερα από καθέναν ότι μια κυβέρνηση δεν κρίνεται από τις προσπάθειές της, αλλά από τι τελικά πετυχαίνει. Και σε μια εποχή που η οικονομία έχει πραγματικά ισοπεδωθεί, απαραίτητο και υποχρεωτικό θα ήταν να μην υπάρχει τόσο προκλητικά διαφορετική συμπεριφορά έναντι των τραπεζών.

Όμως, όπως αναφέραμε και στην αρχή, η αυστηρότητα της κυβέρνησης εξαντλείται στον Ελληνικό Λαό και την Ορθόδοξη Εκκλησία, με τις τράπεζες να συνεχίζουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.