ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαφιόζικη εκτέλεση 38χρονου στον Γέρακα Στο μικροσκόπιο τα κινητά του θύματος

1 min read

Στα δύο κινητά του θύματος αλλά και στο βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους από την ημέρα της εκτέλεσης εστιάζουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όσον αφορά στην εκτέλεση του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της Λεωφόρου Μαραθώνος.

Του Θεοδόση Π. Πάνου ΠΗΓΗ Real.gr

Κυρίως οι έρευνες εστιάζονται στο δεύτερο κινητό του θύματος το οποίο μάλιστα δεν το είχε μαζί του τη στιγμή που έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των καλάσνικοφ που κρατούσαν οι δύο εκτελεστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες η οικογένεια παρέδωσε στις Αρχές το δεύτερο κινητό του Γ.Μ. το οποίο το είχε αφήσει στο σπίτι του. Ηδη έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας και ερευνάται από τους ειδικούς.

Στο μεταξύ, η πρακτική που ακολούθησαν οι δράστες έχει αρκετά κοινά στοιχεία με αυτή που ακολούθησαν οι εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου την Κυριακή του Πάσχα στα Σκούρτα Βοιωτίας αλλά και σε άλλες δύο εκτελέσεις προσώπων της greek mafia.

Η δε πρακτική εξαφάνισης στοιχείων, δηλαδή να κάψουν το όχημα και τα όπλα τους, επίσης παραπέμπει σε μεθόδους που φαίνεται να ακολουθεί συγκεκριμένη ομάδα πληρωμένων εκτελεστών.

Πολλές ελπίδες στηρίζουν οι αστυνομικοί και στην επαφή που έχουν πια με τον πατέρα του θύματος, ο οποίος την ημέρα της εκτέλεσης του παιδιού του προέβη δημόσια σε συγκεκριμένες καταγγελίες.

Τέλος στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του θύματος αλλά και οι επαφές που μπορεί να είχε με ανθρώπους που ασχολούνται με το λαθρεμπόριο πετρελαίου. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.