ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαχαίρωσαν 25χρονο έξω από μαγαζί στην Κουρούτα – Πληροφορίες πως καυγάδιζε με τη σύντροφό του

1 min read

Ένα 25χρονος άνδρας τραυματίστηκε έπειτα από επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε πάρκινγκ καταστήματος στην Κουρούτα Ηλείας. 

Όλα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», φαίνεται να ξεκίνησαν όταν το θύμα, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με την κοπέλα του. Όταν δυο νεαρά άτομα ζήτησαν τον λόγο από τον 25χρονο, ξέσπασε έντονος καβγάς.

Οι δύο νεαροί βλέποντας πως δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον 25χρονο, μπήκαν μέσα στο μαγαζί και ειδοποίησαν ακόμα δύο άτομα από την παρέα τους.

Η συμπλοκή συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια αυτής ένα από τα τέσσερα νεαρά άτομα έβγαλε μαχαίρι καταφέρνοντας δύο χτυπήματα στον 25χρονο, ο οποίος διακομίστηκε αρχικά στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.

Ο νεαρός χτυπήθηκε στο θώρακα και στην κοιλιά, με το μαχαίρι να περνά ξυστά από τη σπλήνα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ένα από τα δύο τραύματα είναι αρκετά βαθύ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.