ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μ.Παγώνη: «Καλά έκαναν όσοι Δήμοι ακύρωσαν τις παρελάσεις»

1 min read

Για ακόμα μια φορά οι τηλεοπτικοί ειδικοί επεμβαίνουν σε κάθε μορφής κοινωνικό ζήτημα γιατί απλά βρήκαν βήμα στην τηλεόραση και γιατί έχουν την κυβερνητική ανοχή.

Έτσι η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Κυριακής, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «βλέπουμε ότι αυξάνονται τα κρούσματα. Αυτό που μας ανησυχεί όλους είναι ο διψήφιος αριθμός θανάτων καθημερινά. Γι’  αυτό ευθύνεται το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού» ενώ έδωσε ουσιαστικά τα συγχαρητήριά της γιατί Δήμοι ακύρωσαν τις παρελάσεις.

Όπως τόνισε, «περιμέναμε να έχουμε φθάσει στο 80% τον Αύγουστο, στο ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού και είμαστε στο 60% και στην Βόρεια Ελλάδα είμαστε στο 50%».

Τόνισε ότι ειδικά και λόγω των εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου, αλλά και των παρελάσεων σε όλη την χώρα, «ανησυχούμε για την βόρεια Ελλάδα, όπου τα ποσοστά εμβολιασμού είναι χαμηλά. Πρέπει όλοι να σπεύσουν να εμβολιαστούν».

Για τις παρελάσεις υπογράμμισε ότι «όλοι θέλουμε να πάμε στις παρελάσεις, καταλαβαίνω ότι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους. Πρέπει όμως όλοι να φορούν την μάσκα τους, πρέπει να τηρηθούν οι αποστάσεις, είναι πολύ κρίσιμα αυτά, γιατί σε 15 ημέρες θα δούμε τα αποτελέσματα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.