ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λύσσαξαν οι Τούρκοι με τον τεράστιο Σταυρό στη Νέα Βύσσα Έβρου: Ο Ερντογάν θα θέσει το ζήτημα στην Μέρκελ!

1 min read

Λύσσαξαν οι Τούρκοι με τον μεγάλο σταυρό που τοποθετήθηκε στον Έβρο! Πριν λίγες ημέρες, όπως σας ανέφερε το Πενταπόσταγμα,  μεγάλος φωτεινός Σταυρός τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης – Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας στα ελληνοτουρκικά σύνορα και είναι ορατός στην Αδριανούπολη, αλλά και άλλες τουρκικές περιοχές. Γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των Τούρκων. 

Τι έγραφε η Yeni Safak 

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε, ειπώθηκε από τους ιερείς ότι ‘οι Τούρκοι θα μας θυμούνται κάθε φορά που τον βλέπουν’. Ο σταυρός τοποθετήθηκε φωτισμένος ώστε να είναι ορατός από την Τουρκία.” 

Ο Ερντογάν θα θέσει το ζήτημα στην Μέρκελ! 

Το ζήτημα λοιπόν παίρνει διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η Άγκυρα θα εκφράσει την αντίδρασή της μέσω διπλωματικών διαύλων.  

Μάλιστα αναμένεται να γίνει και παρέμβαση από τον Ρ. Τ. Ερντογάν, καθώς θα θέσει το ζήτημα στη συνάντηση που θα έχει με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. 

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν ξεκάθαρα, οι Τούρκοι θέτουν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα. Αιγαίο, Α. Μεσόγειος, Κυπριακή ΑΟΖ και τώρα και ο Έβρος. 

Η στόχευση είναι ξεκάθαρη. Δεν τους ενοχλεί μόνο ο Σταυρός, αλλά σύντομα θα θέσουν και ζήτημα μειονότητας στη Θράκη. Χρειάζεται λοιπόν επαγρύπνηση, πριν βρεθούμε προ τετελεσμένων!  

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.