ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

“Λύσσαξαν” οι Αλβανοί με το άρμα μάχης της ΕΦ που είχε γραμμένο το όνομα του Κατσίφα

1 min read

Προκαλεί και πάλι η αλβανική πλευρά με την δολοφονία του Κ.Κατσίφα ακριβώς πριν τρία χρόνια

Ενοχλήθηκαν τα αλβανικά ΜΜΕ, με την επιγραφή κυπριακού άρματος μάχης ΑΜΧ-30Β2 της ΕΦ που είχε γραμμένο το όνομα του Κατσίφα, κατά την διάρκεια στρατιωτικής ασκήσεως.
 
“Η Κύπρος πραγματοποίησε στρατιωτική άσκηση με την επωνυμία «IRIS – 2021». Στην άσκηση συμμετείχε και ένα άρμα μάχης με το όνομα “Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Θυμίζουμε ότι πριν από τρία χρόνια ακριβώς, ο Π. Κατσίφας πυροβόλησε με καλάσνικοφ και τρομοκρατούσε μέρος των κατοίκων στο χωριό Βουλιαράτες στο Αργυρόκαστρο.

Στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον των δυνάμεων της ΡΕΝΕΑ, που τον περικύκλωσαν σε ύψωμα κοντά στο χωριό. Το περιστατικό έγινε ανήμερα της εθνικής εορτής της Ελλάδας.

Ο θανάσιμος αυτοτραυματισμός του Κατσίφα, πυροδότησε εντάσεις μεταξύ  των δύο γειτονικών χωρών, της Αλβανίας και της Ελλάδας, καθώς οι Έλληνες κατηγόρησαν την αλβανική πλευρά ότι όλα έγιναν επίτηδες”, αναφέρει το αλβανικό άρθρο.

Η ιστορία με την εν ψυχρώ δολοφονία ανήμερα της εθνικής επετείου του “ΟΧΙ”, του Βορειοηπειρώτη Κων/νου Κατσίφα, συνεχίζεται από τον αλβανικό τύπο, ο οποίος αναπαραγάγει το “παραμύθι” της Εισαγγελίας του Αργυροκάστρου και του καθεστώτος Ράμα, ανήμερα ξανά της εθνικής επετείου σήμερα.

Πάντως το τελικό πόρισμα αναμένεται έως τα μέσα Δεκεμβρίου, οπότε και θα ξεκαθαρίσει αν κύκλοι της αλβανικής δικαιοσύνης επιμένουν στο φανταστικό αφήγημα της «αυτοχειρίας» του Κατσίφα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.