ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Λύκος» στον κόρφο μας! Έλληνας δόκιμος αξιωματικός παραβρέθηκε ένστολος στο μνημόσυνο του Σαδίκ – Προκλήσεις από Ακσενέρ

1 min read

Κάθε χρόνο μεσοκαλόκαιρα η Ελλάδα υφίσταται μία επετειακή προσβολή στη Θράκη, με το μνημόσυνο που γίνεται στις 24 Ιουλίου για τον παλιό βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος είχε σκοτωθεί το 1995 σε τροχαίο. Ένα τσούρμο φασιστών έρχεται από την Τουρκία και μυξοκλαίει για τον “μεγάλο ηγέτη” που έχασε η μειονότητα, αφήνει υπονοούμενα για πολιτική δολοφονία των ελληνικών υπηρεσιών και λίγο ευθέως λίγο εμμέσως μας απειλεί ως χώρα.

Τελευταίως μας “προτιμούν” σε τέτοιες αθλιότητες η Μεράλ Ακσενέρ (ΙΥΙ) και ο Μουσταφά Ντεστιντζί (ΒΒΡ).

Εφέτος όμως είχαμε κι ένα νέο, απίστευτο γεγονός που ελπίζουμε ότι θα αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα.

Έλληνας υπήκοος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, που υπηρετεί ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, παρευρέθη στην ανθελληνική αυτή τελετή, και μάλιστα …εν στολή!

Δηλαδή ένα άτομο που η ελληνική πατρίδα τον εμπιστεύτηκε ως αξιωματικό, τον πληρώνει ως τέτοιο και τον μετέθεσε στο σπίτι του, ανταποδίδει με μία τέτοια πρόκληση. Γιατί πρόκειται περί πρόκλησης:η εκδήλωση είχε καθαρά πολιτικό – ανθελληνικό χαρακτήρα, άλλωστε στο ισλάμ δεν υπάρχει καν η έννοια του μνημόσυνου, κι επέλεξε να παραστεί με την στολή του ελληνικού στρατεύματος!

Δεν γνωρίζουμε με ποιαν διαμεσολάβηση έτυχε μέχρι σήμερα τόσο προνομιακής αντιμετώπισης ο λεγάμενος – αν και μπορούμε να φανταστούμε. Η λογική της συλλογικής μας αυτοσυντήρησης και του στρατιωτικού Κώδικα απαιτεί το στοιχειώδες: Έκπτωση του στις τάξεις των στρατιωτών και μακρινή μετάθεσή του. Κάθε ευμενέστερη αντιμετώπιση θα δώσει το χειρότερο μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ας αναλάβει τις ευθύνες της.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΣΕΝΕΡ

Ως γνήσια ακροδεξιά η Μεράλ Ακσενέρ, ήρθε στη Θράκη και προκάλεσε. Μαζί με εκπροσώπους απ΄ όλα τα τουρκικά κόμματα, η Ακσενέρ παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την επέτειο του θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ. Ο οποίος σκοτώθηκε πριν από 24 χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα.

Η Ακσενέρ δεν παρέλειψε να προκαλέσει. Μιλώντας σε μουσουλμάνους είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι η Τουρκία κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους έχει εγκαταλείψει δυο φορές και τους υποσχέθηκε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί.

Η ακροδεξιά Ακσενέρ, εξέχων μέλος των Γκρίζων Λύκων του Μπαχτσελί, αποχώρησε για να δημιουργήσει το επίσης ακροδεξιό «Καλό Κόμμα», στο οποίο πολλοί από τη Δύση επένδυσαν με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει σημαντικό αντίπαλο του AKP του Ερντογάν.

«Έφαγε» τα μούτρα της αλλά προσπαθεί να παραμείνει ως «κληρονόμος» του Μπαχτσελί.

Τα όσα είπε στους μουσουλμάνους της Θράκης είναι απλά ανοησίες, αφού οι συνθήκες διαβίωσης και τα δικαιώματα που απολαμβάνουν είναι μοναδικά σ΄ όλη την Ευρώπη.

Κι αυτό η Ελλάδα πρέπει να το «επικοινωνήσει» παντού, για να αντιμετωπίσει την συστηματική εκστρατεία που έχουν εδώ και πολλά χρόνια ξεκινήσει σε Ευρώπη και Αμερική κάποιοι καθοδηγούμενοι από την Τουρκία δήθεν καταπιεσμένοι της Θράκης.

Δεν θα ΄ναι κακό η Αθήνα να τραβήξει και κάποια αυτιά σ΄ όσους εκμεταλλεύονται χωρίς καμία ντροπή όσα τους παρέχει το ελληνικό κράτος το οποίο συνειδητά, ύπουλα και με δόλο υπονομεύουν.

Στο twitter η… λύκαινα Ακσενέρ έγραψε μήνυμα για τον Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος επαναλαμβάνουμε σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Η πρόεδρος του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος Μεράλ Ακσενέρ, βρέθηκε στη Θράκη.

Αφορμή η επέτειος για το θάνατο του Αχμέτ Σαδίκ.

Η Ακσενέρ δεν ήρθε μόνη της στη Θράκη.

Μαζί της ήταν ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής και ο Τούρκος πρέσβης στη Αθήνα.

Η Ακσενέρ, μέλος του κόμματος των Γκρίζων Λύκων του Μπαχτσελί, αποχώρησε για να δημιουργήσει το δικό της κόμμα, το οποίο οι δυτικοί επιχείρησαν να «φουσκώσουν» για να το κάνουν αντίπαλο δέος στο AKP του Ερντογάν.

Το πείραμα απέτυχε και τώρα το νέο «άλογο» στο οποίο ποντάρουν είναι ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου.

Δημοσίευση στα Social Media