ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λοβέρδος: Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον της παράταξης

1 min read

Την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Πιστεύω πως μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον της παράταξης και να συμβάλλω στο μέλλον της πατρίδας», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κινήματος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δημοσιοποίησε την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

«Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, του Κινήματος Αλλαγής, γατί πιστεύω πως μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον της παράταξης και να συμβάλλω στο μέλλον της πατρίδας», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση σήμερα, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, με απόφαση της προέδρου του κινήματος, Φώφης Γεννηματά.

Όσο για την κριτική που του έχει ασκηθεί σχετικά με την «δεξιά πτέρυγα του ΚΙΝΑΛ», είπε πως «κανένας δεν με έχει κοιτάξει στα μάτια να μου το πει αυτό».

Δεν παρέλειψε να αφήσει εκ νέου αιχμές για την Φώφη Γεννηματά, υπονοώντας ότι τα ποσοστά του κόμματος παραμένουν χαμηλά και επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι ο υπερδιπλασιασμός τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.