ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Ληστρικό καρτέρι» σε οδηγό ταξί στην Μεταμόρφωση – Δέχτηκε επίθεση από 4 άτομα

1 min read

Αφού χτύπησαν τον άτυχο οδηγό του αφαίρεσαν, ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και 115 ευρώ.

Θύμα ληστείας από οργανωμένη ομάδα ατόμων που δρα στα βόρεια Προάστεια εκτιμούν οι αρχές πως έπεσε ο ηλικίας 65 ετών οδηγός ταξί που λήστεψαν έξι άτομα στην Μεταμόρφωση το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου.

Η περιπέτεια του Μ.Δ, ξεκίνησε στη 01:00 τα ξημερώματα, όταν πήρε κούρσα από την οδό Μάρκου Μπότσαρη στην Πεύκη ένα άτομο που φορούσε χειρουργική μάσκα, γκρι φούτερ με φορεμένη κουκούλα, μιλούσε καθαρά ελληνικά και «ακουγόταν μεθυσμένος».

Του ζήτησε να τον μεταφέρει στην Μεταμόρφωση. Όταν έφτασαν στην οδό Αγίου Φανουρίου, ο νεαρός αποβιβάστηκε από το ταξί και επιβιβάστηκε σε μια μοτοσυκλέτα που τον ανέμενε ένα άτομο που φορούσε κράνος και μαύρο μπουφάν. Την στιγμή εκείνη, εμφανίστηκαν τέσσερα άτομα. Δυο από αυτούς άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού, ένας μπήκε από την πίσω δεξιά πόρτα και ο τέταρτος που φορούσε ένα κόκκινο φούτερ, άνοιξε την πόρτα του οδηγού.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Αφού χτύπησαν τον άτυχο οδηγό του αφαίρεσαν, ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και 115 ευρώ. Η επίθεση διήρκησε λίγα μόλις δευτερόλεπτα με τους δράστες να φεύγουν τρέχοντας από το σημείο, ενώ ο οδηγός του οχήματος λόγω και του χαμηλού φωτισμού στο σημείο, δεν μπόρεσε να διακρίνει χαρακτηριστικά τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.