ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας Πού στρέφουν τις έρευνές τους οι Αρχές Γιατί δείχνει ενδιαφέρον η Αντιτρομοκρατική

1 min read

Σε δραπέτη των φυλακών και παράλληλα παλιό γνώριμο της Αντιτρομοκρατικής και της κρατικής Ασφάλειας, στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για την μεγάλη ληστεία που έγινε την Τρίτη σε τραπεζικό υποκατάστημα στην οδό Μητροπόλεως.

Του Θεοδόση Π. Πάνου

Ούποπτος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, κατηγορούμενος για κατοχή όπλων και ληστείες ενώ με την περίπτωσή του είχε ασχοληθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καθώς φέρεται να κινείται στο χώρο των αντιεξουσιαστών.

Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι ο «μοναχικός λύκος» που είχε πραγματοποιήσει ληστεία τον περασμένο Αύγουστο σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Μεταμόρφωση, οπλισμένος αυτή τη φορά με ένα υποπολυβόλο ΜP5, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούν και οι αστυνομικοί.

Το γεγονός αυτό είχε προβληματίσει από τότε τους αστυνομικούς, λόγω του οπλισμού του δράστη, δηλαδή το συγκεκριμένο υποπολυβόλο που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς είναι δύσκολο να βρεθεί στη μαύρη αγορά όπλων. 

Για το λόγο αυτό τότε οι αστυνομικοί είχαν ανοίξει φακέλους που αφορούσαν υποθέσεις με κλοπές αστυνομικού οπλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Ασφάλειας σε αυτό το στάδιο, επικεντρώνονται στα νότια προάστια της Αττικής καθώς οι Αστυνομικοί έχουν ενδείξεις ότι οι δύο δράστες, όταν διέφυγαν από το υποκατάστημα της Μητροπόλεως, αρχικά κινήθηκαν με ένα σκούτερ μεσαίου κυβισμού, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα έκρυψαν σε κάποιο κρησφύγετο στην ευρύτερη περιοχή που διεπράχθη η ληστεία και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας συγκεκριμένης μάρκας αυτοκίνητο, κατευθύνθηκαν προς τα νότια προάστια.

Τέλος και όπως είναι γνωστό, από την πρώτη στιγμή της ληστείας παρέχεται ενημέρωση για την πορεία των ερευνών στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που έδειξε αμέσως έντονο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη ληστεία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.