ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λήμνος: Γνωστός επιχειρηματίας πετούσε φυλλάδια με υβριστικό περιεχόμενο κατά υποψήφιας Περιφερειάρχη…

1 min read

Τα φυλλάδια είχαν σκορπιστεί παντού την παραμονή των εκλογών και είχαν πεταχτεί ακόμη και έξω από το σπίτι της μητέρας της υποψήφιας – Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω


Ένας 63χρονος συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη Μύρινα της Λήμνου, ενώ πετούσε έντυπα με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου

Τα φυλλάδια με υβριστικό και ψευδές περιεχόμενο είχαν σκορπιστεί παντού την παραμονή των εκλογών και είχαν πεταχτεί ακόμη και έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης 80 χρονης μητέρας της κας. Καλογήρου. Τα ίδια έντυπα είχαν διανεμηθεί και σ’ όλη τη Λέσβο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Στα εν λόγω φυλλάδια αναφερόταν ότι η κ. Καλογήρου κατέστρεψε γνωστές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρίες και τη “Συνεταιριστική Τράπεζα”, κάτι που ωστόσο συνέεβη πολύ πριν αναλάβει καθήκοντα στην Περιφέρεια.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας της Λήμνου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του 63χρονου επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση εκλογικής νομοθεσίας.

Παραμένει ακόμη άγνωστο αν η κ. Καλογήρου θα προβεί σε μηνύσεις εις βάρος του επιχειρηματία για συκοφαντική δυσφήμιση.

πρωτο θεμα

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.