ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λήμνος: «Μπλόκο» στη δωρεάν μεταφορά μαθητών με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και τα ταξί

1 min read

Με χρήματα στο χέρι, προκειμένου να πληρώσουν κανονικά το αντίτιμο που αναλογεί για τη διαδρομή που θα πραγματοποιήσουν μέχρι το σχολείο τους, θα πρέπει να είναι από τη Δευτερά 11 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της Λήμνου, που χρησιμοποιούν λεωφορείο ή ταξί.

Η ανακοίνωση του Επαρχείου Λήμνου αναφέρει:

Η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου ενημερώνει ότι από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 η μεταφορά μαθητών δε δύναται να πραγματοποιηθεί με πιστώσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην παρούσα φάση καθώς δεν αναδείχθηκαν μειοδότες για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Λήμνου, κατόπιν της Αριθ. Πρόσκλησης Νο 1/Σχ. Έτους 2023-2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε διαπραγμάτευση (απ’ ευθείας ανάθεση) για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Λέσβου & Π.Ε. Λήμνου για το σχολικό έτος 2023-2024 της Περιφέρεις Βορείου Αιγαίου.

Το επόμενο διάστημα θα δημοσιευθεί νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Λήμνου και θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.