ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λίβερπουλ: Στα χνάρια του Τζέραρντ ο Χέντερσον

1 min read

Σε… σημαία της Λίβερπουλ εξελίσσεται ο Τζόρνταν Χέντερσον, καθώς οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν χθες (3/9) ότι ο αρχηγός της ομάδας υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με το σύλλογο.

Ο 28χρονος μέσος αγωνίζεται την τελευταία επταετία στους «ρεντς», προερχόμενος από τη Σάντερλαντ, ωστόσο η σημερινή υπογραφή του τον «δένει» στο «Άνφιλντ» και για τα επόμενα χρόνια.

Συνολικά ο Χέντερσον μετράει 283 συμμετοχές μέχρι σήμερα στη Λίβερπουλ με απολογισμό 24 τέρματα. Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγινε δεύτερος αρχηγός της ομάδας, ενώ πήρε το περιβραχιόνιο το επόμενο καλοκαίρι, ύστερα από την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο για μια μακρά χρονική περίοδο. Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος. Δεν φαίνεται να έχει περάσει υπερβολικά πολύς καιρός από τότε που υπέγραψα το πρώτο συμβόλαιό μου. Αισθάνομαι ότι αυτό έγινε σας χθες, πραγματικά, αλλά πολλά έχουν συμβεί από τότε. Αισθάνομαι ότι ήταν ένα προοδευτικό ταξίδι για μένα σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου εδώ και το έχω απολαύσει τόσο πολύ. Δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο, στο οποίο θα προτιμούσα να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι εδώ για όσο περισσότερο μπορώ. Αισθάνομαι τόσο προνομιούχος που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου για τόσο πολύ καιρό κι ελπίζω ακόμη περισσότερο τώρα», τόνισε ο Χέντερσον στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους«ρεντς».

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.