ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λευτέρης Πανταζής Το ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο Τι λέει ο ίδιος

1 min read

Ατύχημα, κατά τη διάρκεια δείπνου, είχε το βράδυ της Δευτέρας ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. 

Ογνωστός τραγουδιστής περιέγραψε στην ιστοσελίδα gossip-tv.gr τι συνέβη. “Πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο και γλίστρησε η καρέκλα που καθόμουν προς τα πίσω. Χωρίς να το καταλάβω, από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκα τραυματισμένος. Η καρέκλα μου ευτυχώς βρήκε κόντρα στην πίσω καρέκλα και εκεί χτύπησα το κεφάλι μου. Ευτυχώς, δεν έπεσα στο έδαφος γιατί θα τραυματιζόμουν σοβαρότερα” ανέφερε.

Ο Λευτέρης Πανταζής υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και αφού οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το τραύμα στο κεφάλι του ήταν μόνο επιφανειακό, τού έκαναν τέσσερα ράμματα. «Ευτυχώς το τραύμα ήταν επιφανειακό και δεν χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο. Μου έδωσαν τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσω και σε δέκα μέρες θα βγάλω και τα ράμματα. Απλά θα πρέπει για αυτό το διάστημα να παραμείνω σπίτι. Δεν ξέρω πώς συνέβη αλλά είχα τύχη μέσα στην ατυχία μου. Όλα καλά και περιμένω να αναρρώσω για να επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου» είπε ο τραγουδιστής

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.