ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λέσβος: Η ΕΛ.ΑΣ «κυνηγάει» όσους συμπαραστάθηκαν στον πολίτη που πυροβόλησε αλλοδαπούς – Πρόστιμα & δικογραφίες

1 min read

Η ελληνική πολιτεία «εξαντλεί» την αυστηρότητά της σε όσους συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια της Λέσβου για συμπαράσταση στον 55χρονο που το βράδυ της Τετάρτης, πυροβόλησε τέσσερις μετανάστες σε αγροτική περιοχή του Αφάλωνα και τραυμάτισε δύο από αυτούς, καθώς προσπαθεί να τους ταυτοποιήσει για να τους κόψει… πρόστιμο για παράβαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στον 55χρονο βρέθηκαν αρκετοί πολίτες κυρίως κάτοικοι των γύρω από το ΚΥΤ χωριών, καθώς όπως υποστηρίζουν τα τελευταία πέντε χρόνια βιώνουν αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών στις περιουσίες τους και δεν δικαιώνονται.

Κυρίως πρόκειται για κτηνοτρόφους και αγρότες που εδώ και χρόνια βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και να λεηλατούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η αστυνομία σχηματίζει δικογραφίες για απείθεια(!) αλλά και για παραβίαση των απαγορευτικών μέτρων για τον κορωνοϊό κατά των πολιτών που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το δικαστήριο.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ μέσω των βίντεο και των φωτογραφιών που έχουν αναρτηθεί σε ΜΜΕ της Λέσβου προσπαθεί να ταυτοποιήσει όλους όσους ήταν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια με σκοπό να κόψει σε όλους τα ανάλογα πρόστιμα.

Την ίδια στιγμή, στο ίδιο νησί, οι παράνομοι μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθερα σε ομάδες των 10 όποτε θέλουν. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησαν και μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες δομές παράνομων μεταναστών αλλά και στο κέντρο της Αθήνας όπου επίσης κυκλοφορούν παράνομοι μετανάστες.  

Επίσης στη Θράκη τα μεγάφωνα από τα τζαμιά θα ακούγονται κανονικά καθημερινά στο Ραμαζάνι, ενώ στην Ανάσταση απαγορεύτηκαν μέχρι και οι καμπάνες(!) για να μην «προκληθεί» «θρησκευτικός ζήλος» των πιστών

Τέλος, τόσα χρόνια που ακροαριστεροί συγκεντρώνονται έξω από τα δικαστήρια για συμπαράσταση σε «συντρόφους», οι οποίοι πολλές φορές διώκονται μέχρι και για τρομοκρατικές ενέργειες δεν αντιμετωπίζουν κανέναν πρόβλημα και καμία δίωξη. 

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί πήρε ο 55χρονος ο οποίος διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η ΕΛΑΣΥΝ του Γιάννη Λαγού προσφέρθηκε χθες να αναλάβει δωρεάν την υπεράσπισή του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.