ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λέσβο Αυτός είναι ο 53χρονος αστυνομικός που βίαζε την 14χρονη Σοκάρουν τα στοιχεία από την δικογραφία

1 min read

«Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα: ”θέλω να σε …..”» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην δικογραφία για την υπόθεση

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Μυτιλήνη από την στιγμή που έγινε γνωστή η αρρωστημένη δράση του 53χρονου αρχιφύλακα- προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, που υπηρετεί στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών και ασελγούσε σε βάρος μίας ανήλικης συστηματικά τουλάχιστον από τον περασμένο Ιανουάριο!

O αστυνομικός που έχει γεννηθεί στον Καναδά και κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου και ελέγχεται ακόμη και για βιασμό, παρουσίαζε την εικονα ενος φιλήσυχου οικογενειάρχη, την ιδια ώρα που εκτόνωνε στην ανήλικη τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Σήμερα το μεσημέρι, έγινε γνωστό πως ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πρωινές ώρες της Τετάρτης, μετέβησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης οι γονείς της μαθήτριας μαζί με την κόρη τους η οποία δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και κατήγγειλαν τον προπονητή βόλεϊ. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία για την υπόθεση, ο καθηγητής είχε δημιουργήσει προφίλ στη διαδικτυακή εφαρμογή «Messenger» και μέσω αυτής επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Το πρωί της Πέμπτης η μαθήτρια εξετάστηκε στη Μυτιλήνη από αξιωματικούς των «Αδιάφθορων» και από πραγματογνώμονα – ψυχολόγο. «Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, από το καλοκαίρι του 2021, ξεκίνησε προπονήσεις βόλεϊ στην ομάδα (σ.σ: αναφέρεται η ομάδα) με προπονητή τον αστυνομικό και από το Δεκέμβριο του 2021, οι γονείς της όπως και γονείς άλλων κοριτσιών αντίστοιχης ηλικίας, είχαν εμπιστευθεί τον αστυνομικό, ώστε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του τα κορίτσια στις οικίες τους μετά το πέρας των προπονήσεων» αναφέρεται στην δικογραφία.

Από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα, ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που έδειχναν στο πρόσωπό του οι γονείς, άρχισε να θωπεύει τη μαθήτρια στο μηρό, μέσα στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο, τόσο κατά τη διαδρομή από τον χώρο των προπονήσεων προς το σπίτι της, όσο και σε δασώδη ερημική τοποθεσία, ενώ φρόντιζε να κρατάει τελευταία την ανωτέρω ανήλικη μέσα στο αυτοκίνητό του.

Από το Φεβρουάριο του 2022, ο 53χρονος προπονητής, θώπευε σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα το χειμώνα και τέσσερεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι, τη μαθήτρια στο στήθος και στα γεννητικά όργανα (σ.σ οι περιγραφές που ακολουθούν προκαλούν αποστροφή και σοκάρουν)». Μαλιστα οπως αναφέρεται στη δικογραφια «Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα: ”θέλω να σε …..”».

Τους τελευταίους περίπου δύο μήνες, ο αστυνομικός είχε ζητήσει από τη μαθήτρια επανειλημμένα, τέσσερεις ή πέντε φορές, με την τελευταία εξ αυτών να είναι στις 21 Ιουλίου να προβεί σε στοματικό έρωτα εντός του αυτοκινήτου του.

Μάλιστα, πριν από περίπου είκοσι μέρες, ο προπονητής την οδήγησε σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της σε αυτόν. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχό και τη βίασε. Στην δικογραφία αναφέρονται λεπτομέρειες της αποτρόπαιας πράξης ενω επισημαίνεται οτι το κοριτσάκι δεν είχε προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία και ζητούσε επανειλημμένα από τον αστυνομικο να σταματήσει.

«Ωστόσο, ο τελευταίος την είχε ακινητοποιημένη και μετά από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Μετά τη σεξουαλική πράξη, το παιδι, διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο ευθύς όταν επέστρεψε στην οικία της απέρριψε στα σκουπίδια» υπογραμμίζεται στην δικογραφία.

Από το προφίλ που διατηρούσε στο messenger, είχε με την ανήλικη σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με πρόστυχο περιεχόμενο, ενώ παράλληλα την πίεζε διαρκώς να του αποστείλει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο που να απεικονίζεται η τελευταία.

«Σε ερώτηση των αστυνομικών, η μαθήτρια ανέφερε ότι, προπονητης ήταν πολύ εκδηλωτικός με όλα τα κορίτσια της ομάδας και πριν από περίπου ένα μήνα, μέσα στο αυτοκίνητό του άγγιξε στους μηρούς ενα κορίτσι, πράξη την οποία εκμυστηρεύτηκε το κοριτσάκι στο θύμα του προπονητή» επισημαίνεται στην δικογραφία.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Πηγη newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.