Λέρος: Αγανακτισμένοι αλιείς στο δημαρχείο – Τους αφαίρεσαν τις άδειες

Newskamatero

Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (7/1/2019) το δημαρχιακό μέγαρο της Λέρου από αγανακτισμένους αλιείς του νησιού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Αλιέων Λέρου προέβησαν σε αυτή την κίνηση λόγω της αφαίρεσης των αδειών τους και το δικαίωμα αλίευσης με το εργαλείο βιτζότρατα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης, αφού εκατοντάδες οικογένειες θα μείνουν άνεργες.

Οι αλιείς πρόκειται να εντείνουν περαιτέρω τις κινητοποιήσεις τους σε περίπτωση που το αρμόδιο υπουργείο δεν δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα, ενώ ο δήμαρχος Λέρου απέστειλε σχετικές ενημερωτικές επιστολές προς όλους τους αρμόδιους καθώς και τις πολιτικές δυνάμεις του κοινοβουλίου.

ΠΗΓΗ lerosnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

«Άνθρωπος θαύμα»: Κανόνισαν την κηδεία του, αλλά αυτός διέψευσε όλες τις προβλέψεις

Ο Scott Marr εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Δεκεμβρίου. Έπεσε σε κώμα και ανακοινώθηκε στην οικογένειά του πως δεν θα τα καταφέρει. Οι γιατροί τον έβγαλαν από τη μηχανική υποστήριξη, όμως, παρόλες τις εκτιμήσεις, ο άντρας κατάφερε να ξυπνήσει. Ο γιος του 61χρονου τον βρήκε ακίνητο στο σπίτι τους στην Νεμπράσκα, ανέπνεε, όμως, δεν είχε επαφή […]