ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λέει ψέματα η Κυβέρνηση; Υπογράφουν έντυπο απαλλαγής ευθυνών από τυχόν παρενέργειες του εμβολίου.

1 min read

Μάλλον η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει κανονικά…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ανακυκλώνουν τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ζήτησε την παραίτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και έδωσε εντολή στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η διακίνηση εγγράφου συναίνεσης για τον εμβολιασμό από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου, κατά παράβαση των οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, και να αποδοθούν ευθύνες.

Το περί ού ο λόγος έγγραφο για το οποίο όλοι οι Έλληνες αναμένουν να επιβεβαιωθεί ή όχι διαστόματος του Υπουργού Υγείας η ύπαρξη του ή όχι αντίστοιχα:

Λάβρος ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μέσω μιας ανάρτησης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μέσω της οποίας ζητά από τον Υπουργό υγείας την παραπάνω επιβεβαίωση ή όχι του εντύπου συναίνεσης – απαλλαγής ευθυνών από τυχόν παρενέργειες του εμβολίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μας ζάλισαν με την Καρδίτσα ότι έδιωξαν τον διοικητή,αυτό το χαρτί του υπ. υγείας για συγκατάθεση εμβολιασμού (μετά από ενημέρωση) όπου αναφέρονται παρενέργειες και ανεπιθύμητες ενέργειες το υπογράφουν και ποιοι;Θα μας πει ο υπουργός υγείας ισχύει το χαρτί αυτό;»

Ακόμα, η επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου (www.gov.uk) φαίνεται να διαθέτει και να προμηθεύει στους πολίτες αρκετά από αυτά τα έντυπα αποποίησης ευθυνών, τα οποία ποικίλουν ανάλογα με την εκάστοτε ομάδα στην οποία ανήκει ο υποψήφιος εμβολιαζόμενος.

Συγκεκριμένα δύο από τα έντυπα προειδοποιούν για τους πολύ σοβαρούς κινδύνους σε γυναίκες οι οποίες κυοφορούν άλλα και σε ενήλικες οι οποίοι βρίσκονται στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Η ιστοσελίδα της κυβέρνησης του Ην.Βασιλείου φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο:

«Εμβολιασμός COVID-19: Έντυπο συγκατάθεσης και επιστολή για ενήλικες – Φόρμα συναίνεσης εμβολιασμού και πρότυπα επιστολών Coronavirus (COVID-19) για ενήλικες που μπορούν να συναινέσουν»

Tα εν λόγω έγγραφα φέρουν το χαρακτηριστικό λογότυπο του NHS (National Health System) και PHE (Public Health England) και αναφέρουν:

Έντυπο συναίνεσης εμβολιασμού:

Το εμβόλιο του κορωναϊου θα μειώσει πιθανότητες να νοσήσετε από τον κορωναϊό. Όπως όλα τα φάρμακα κανένα εμβόλιο δεν απολύτως αποτελεσματικό και χρειάζονται κάποιες εβδομάδες έτσι ώστε το σώμα σας να αναπτύξει αντισώματα από το εμβόλιο. Κάποιοι ενδέχεται ακόμα και αν κάνουν το εμβόλιο να νοσήσουν από τον κορωναϊο.Αν τη δεδομένη στιγμή είστε έγκυος ή σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος η βρίσκεται σε διαδικασία θηλασμού παρακαλούμε να διαβάσετε τις αναλυτικές πληροφορίες…

Ακολούθως επισυνάπτεται και το έντυπο για τις ομάδες υψηλού κινδύνου:

Σας επισυνάπτουμε και τον σχετικό σύνδεσμο προκειμένου να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές  www.gov.uk

Πηγή voicenews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.