ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 1-3: και έκανε το 2Χ2

1 min read

Η Βόλφσμπουργκ πέρασε από το Λεβερκούζεν (1-3) και έκανε το 2Χ2 – Την ίδια ώρα η Γκλάντμπαχ κολλούσε στο Αουγκσμπουργκ – Ισοπαλία και στη Νυρεμβέργη (1-1) με τη Μάιντς, νίκη η Χόφενχαϊμ (3-1 τη Φράιμπουργκ)

Η παράδοση ήταν αρνητική για τον Μπρούνο Λαμπαντία, ο οποίος δεν καταφέρει να νικήσει ποτέ τη Λεβερκούζεν σε ματς πρωταθλήματος. Μέχρι που ήρθε η ώρα να πάει τώρα η Βόλφμπουργκ εκεί και να πάρει το τρίποντο με το εμφατικό 1-3, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς και αφήνοντας την Μπάγερ στον πάτο με δύο ήττες.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, φάσεις και το πρώτο γκολ στο 24′ από την ωραία κίνηση και τελείωμα του Μπέιλι από δεξιά (1-0). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο 36′ ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Οσκάν (1-1).

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για την Βόλφσμπουργκ, η οποία πέρασε μπροστά στο 55′ με τον αμαρκάριστο Βέγκχορστ (1-2) μετά την σέντρα του Ρουσιγιόν, για να κάνει και το 1-3, που έμεινε ως το τέλος, με τον Στέφεν να εκμεταλλεύεται το κενό στην άμυνα της Λεβερκούζεν στο 60′.

Σαλάι και όλα καλά
Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Χόφενχαϊμ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Φράιμπουργκ που μένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Το ματς φάνηκε να στραβώνει από το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν με τραυματισμούς τους Μπίτσακτσιτς-Ανταμς και από το 36′ βρέθηκαν και πίσω στο σκορ με το γκολ του Χάιντς από κοντά (0-1). Στην επανάληψη όμως όλα άλλαξαν…

Στο 50′ η άμυνα της Φράιμπουργκ έκανε ό,τι μπορούσε για να δεχθεί την ισοφάριση από τον Σαλάι (1-1) και στο 63′ ο ίδιος παίκτης ήταν εκεί που έπρεπε για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και στις καθυστερήσεις ο Κράμαριτς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μοιρασιά στη Βαυαρία
Στο Μαξ-Μόρλοκ-Στάντιον η Μάιντς πήρε το προβάδισμα με τον Ματέτα στο 25’, στην πρώτη προσπάθεια εντός στόχου. Η Νυρεμβέργη έχασε ορισμένες ευκαιρίες, αλλά κατάφερε να «απαντήσει» μετά τη διακοπή του ημιχρόνου (48’).

Στη συνέχεια πίεσε, μέτρησε 14 τελικές έναντι μόλις τριών των φιλοξενούμενων, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο». Αυτό πάντως ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά από 8 ήττες, ενώ αντίστοιχα για τη Μάιντς ήταν η πρώτη ισοπαλία μετά από 6 αγώνες.

Δεν πέτυχε το 2/2 η Άουγκσμπουργκ
Στη «WWK Arena» της Άουγκσμπουργκ, οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα στο παιχνίδι, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Φορτούνα στο Ντίζελντορφ και προηγήθηκαν με τον Γκρέγκοριτς στο 12’.

Στη συνέχεια πάντως η Γκλάντμπαχ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και μετουσίωσε την κατοχή της μπάλας (62-38% στο β’ μέρος) σε γκολ, με τον Πλέα να ισοφαρίζει στο 68’. Ο Χίντερέγκερ έχασε σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις να χαρίσει τη νίκη στους Βαυαρούς, όμως η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Γκίντερ και η ισοπαλία, πρώτη και για τις δυο ομάδες μετά από 3 παιχνίδια, παρέμεινε.

Πέρασε με… buzzer beater από την Φρανκφούρτη η Βέρντερ!
Μια τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 96′ λύτρωσε την Βέρντερ, που πέρασε από την έδρα της Άιντραχτ με 1-2. Το παιχνίδι είχε απ’ όλα. Γκολ, VAR, αποβολή, πέναλτι και σοβαρό τραυματισμό.

Η Βέρντερ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 21′. Ο Οσάκο σκόραρε, με τον επόπτη αρχικά να σηκώνει το σημαιάκι του και να υποδεικνύει οφσάιντ. Ωστόσο με την βοήθεια του VAR το γκολ σωστά μέτρησε με την ομάδα της Βρέμης να κάνει το 0-1. Τα πράγματα για την Άιντραχτε έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν στο 33′ ο Βίλεμς είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης.

Τελικά η ομάδα της Φρανκφούρτης βρήκε την τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 51′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, σε μια φάση όπου ο γκολκίπερ της Βέρντερ Παβλένκα που έκανε και την παράβαση. Στο 54′ ο Χάλερ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, κέρδισε τον Πλόγκμαν που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο κι έκανε το 1-1. Η Βέρντερ από εκείνο το λεπτό κι έπειτα ήταν ανώτερη κι έδειχνε πως θα φύγει με το διπλό, αν κι είχε πέσει πάνω σε έναν πολύ καλό Τραπ που ντεμπούταρε με την Άιντραχτ μετά την επιστροφή του.

Οι φιλοξενούμενοι στο 61′ σκόραραν με τον Οσάκα, όμως το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ με την Βέρντερ να μην τα παρατά! Η πίεση τελικά απέφερε καρπούς στο 96ο λεπτό! Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση και των καθυστερήσεων, ο Ρασίτσα εκτέλεσε ένα υπέροχο φάουλ κι έστειλε την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Τραπ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Βέρντερ στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Βρέμης να φτάνει στους 4 βαθμούς κι αυτή της Φρανκφούρτης να μένει στους 3

Το αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018
Ανόβερο – Ντόρτμουντ 0-0

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018
Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ 3-1 (50′, 63′ Σάλαϊ, 90+4′ Κράμαριτς / 36′ Χάιντς)
Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 1-3 (24′ Μπέιλι / 36′ αυτ. Εζτζάν, 55′ Βέχορστ, 60′ Στέφεν)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ 1-2 (54′ πέν. Αλέ / 20′ Οσάκο, 90+6′ Ράσιτσα)
Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 1-1 (12′ Γκρέγκοριτς / 68′ Πλεά)
Νυρεμβέργη – Μάιντς 1-1 (48′ Ισάκ / 25′ Ματετά)
19:30 Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018
16:30 Λειψία – Φορτούνα Ντίσελντορφ
19:00 Σάλκε – Χέρτα
Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.