ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

29 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Le Figaro: Η Ελλάδα παραμένει ένα “Ελντοράντο” εξοχικών κατοικιών

1 min read

«Η Ελλάδα παραμένει ένα Ελντοράντο εξοχικών κατοικιών» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της Le Figaro, το οποίο αναφέρεται στη σταθεροποίηση των τιμών των κατοικιών της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Σε 10 χρόνια οι τιμές των ακινήτων υποχώρησαν 46% στην Ελλάδα, αλλά στο εξής υπάρχει η τάση να σταθεροποιηθούν. Μετά από 10 χρόνια αυστηρής λιτότητας η χώρα αρχίζει να αναπνέει πάλι με βελτίωση των οικονομικών δεικτών της, γεγονός που συνείσφερε στη σταθεροποίηση τα δύο τελευταία χρόνια των τιμών των ακινήτων. Παρατίθενται δηλώσεις κτηματομεσιτών, που ωστόσο αναφέρουν ότι η κτηματαγορά βρίσκεται ακόμα μακριά από το επίπεδο προ κρίσης. Η χώρα όμως παρέχει χρυσές ευκαιρίες στον τομέα των εξοχικών κατοικιών. «Οι συνθήκες επένδυσης στον τομέα αυτό είναι σήμερα ιδανικές», σημειώνει η Ναταλία Λεονταράκη του γερμανικού δικτύου κτηματομεσιτικών γραφείων Engel & Völkers.

Με 150.000 ευρώ, μπορεί κάποιος να αγοράσει διαμέρισμα 100 τ.μ. στη Ομόνοια ή στα Εξάρχεια ή 50τμ στην Πλάκα ή το Κολωνάκι. 

« Στα νησιά, θα πρέπει να αποφεύγονται η Μύκονος ή η Σαντορίνη, αλλά υπάρχουν πολλές καλές προσφορές στα Δωδεκάνησα ή τη Ρόδο» γράφει η γαλλική εφημερίδα, τονίζοντας πως οι αγορές θα πρέπει να συνοδεύονται με τη βοήθεια δικηγόρου προκειμένου να αποφεύγονται διάφοροι κίνδυνοι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.