ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαβρόφ: Ο «ολοκληρωτικός πόλεμος» της Δύσης κατά της Ρωσίας θα διαρκέσει πολύ

1 min read

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, κατηγόρησε τις χώρες της Δύσης ότι διεξάγουν «ολοκληρωτικό πόλεμο» ενάντια στη Ρωσία, τους ανθρώπους της και τον πολιτισμό της.

«Η Δύση έχει ανακοινώσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας, ενάντια σε όλο τον ρωσικό κόσμο», επεσήμανε ο κ. Λαβρόφ στη διάρκεια συνάντησής του με αξιωματούχους ρωσικών επαρχιών.

«Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει καιρό», εκτίμησε ο Ρώσος υπουργός, την ώρα που οι δυτικές δυνάμεις έχουν αυξήσει τις κυρώσεις εναντίον της Μόσχας μετά την εισβολή της στην Ουκρανία.

«Οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους διπλασιάζουν, τριπλασιάζουν και τετραπλασιάζουν τις προσπάθειές τους να εμποδίσουν τη Ρωσία χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα: ξεκινώντας από τις μονομερείς, οικονομικές κυρώσεις και φτάνοντας σε μια προπαγάνδα που βασίζεται βαθιά στα ψέματα (και μεταδίδεται) από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης», κατήγγειλε ο κ. Λαβρόφ, ενώ έκανε λόγο για «πρωτόγνωρη ρωσοφοβία».

«Η κουλτούρα ακύρωσης της Ρωσίας φτάνει ήδη στο σημείο του παραλογισμού» ανέφερε, εκτιμώντας πως αυτό θα συνεχιστεί για πολύ καιρό.

Με πληροφορίες από REUTERS, AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Καθημερινή

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.