ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαθρομετανάστες έκλεισαν την εθνική οδό κοντά στο Σουφλί.- Δεν επιτρέπουν σε κανέναν να περάσει- Επενέβη η αστυνομία

1 min read

Λαθρομετανάστες έκλεισαν για άλλη μια φορά την εθνική οδό στο ύψος του χωριού των Λαβάρων Σουφλίου και δεν επιτρέπουν σε κανένα αυτοκίνητο να περάσει προς το Διδυμότειχο αλλά και το Σουφλί.

Περίπου 100 λαθρομετανάστες, ανάμεσα τους και οικογένειες με μικρά παιδιά,. φώναζαν  συνθήματα και έδειχναν  αμετάπειστοι να αποχωρήσουν από τον κάθετο άξονα. Έτσι οι οδηγοί αναγκάστηκαν  να κινηθούν από τους παράδρομους. Οι εγκλοβισμένοι οδηγοί ζήτησαν τη βούθεια της αστυνομίας.

Υπήρξε  επανάληψη του σκηνικού που συνέβη στον κόμβο της Καβύλης στην περιοχή Ορεστιάδας δυο φορές μέχρι τώρα. Φαίνεται η συγκεκριμένη τακτική, που σίγουρα είναι κατευθυνόμενη από κάποιους, να επεκτείνεται πλέον σε ολόκληρο το νομό Έβρου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία που τράβηξε φίλος οδηγός.

Προφανώς πέρασαν από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, που ως γνωστόν σε εκίνη την περιοχή είναι πολύ κοντά στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου. Ανέβηκαν λοιπόν στον δρόμο και προσπάθησαν να τον αποκλείσουν, χωρίς τελικά η προσπάθεια τους να στεφθεί από επιτυχία. Προσωρινά βέβαια, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, τα αυτοκίνητα που πρενούσαν από εκεί και κινούνταν από Σουφλί προς την Μάνδρα, αναγκάστηκαν να σταματήσουν.

Τελικά όμως οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν, μια και λίγα μέτρα πιο  κάτω υπάρχουν τα γνωστά μπλόκα της Συνοριοφυλακής που ελέγχει αυτοκίνητα κάθε είδους για αποτροπή διακίνησαν λαθρομεταναστών, πρόλαβαν και βρτέθηκαν στην περιοχή. Κατάφεραν λοιπόν να αποτρέψουν τον αποκλεισμό της εθνικής οδού και να τους απομακρύνουν. Δεν συνέβη πάντως το ίδιο και λίγα μέτρα πιο κάτω και συγκεκριμένα στα Λάβαρα.

πηγη EVROS NEWS

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.