ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαθρομετανάστες διακινούσαν ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά στην Μόρια της Λέσβου

1 min read

Άλλη μια περίπτωση επιβεβαίωσης ότι τελειωμό δεν έχει η παραβατικότητα μεταξύ των λαθρομεταναστών στο πολύπαθο “hot spot” της Μόριας στην Λέσβο αποτελεί πραγματικότητα, καθώς συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης δύο νεαροί αλλοδαποί, οι οποίοι διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά σε άλλους νεαρούς φιλοξενούμενους.

Οι δράστες ηλικίας 21 χρόνων εντοπίστηκαν να έχουν από κοινού στην κατοχή τους 14 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων, άλλες 14 συσκευασίες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (το γνωστό ice) βάρους 2,8 γραμμαρίων, μια ακόμη με ακατέργαστη κάνναβη 0,7 γραμμαρίου. Όλα τα προόριζαν για πώληση έναντι αμοιβής, ενώ είχαν και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Μαζί με τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν 200 ευρώ που είχε στην κατοχή του ένας από τους δυο λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Συμβάντα παραβατικού χαρακτήρα από την Λέσβο, οι οποίες συνέβησαν στο παρελθόν, συμβαίνουν σήμερα και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίζουν να συμβαίνουν, καθώς η κατάσταση (και) στο νησί αυτό έχει φτάσει κραυγαλέο σημείο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.