ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λάρισα Υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή από δάσκαλο σε σχολείο ερευνά η αστυνομία

1 min read

Η έρευνα ξεκίνησε από την καταγγελία της μητέρας του μαθητή που προσήλθε χθες το απόγευμα (04-06-2021) στο Αστυνομικό Μέγαρο και υπέβαλε μήνυση κατά του δασκάλου, τον οποίο θεώρησε δράστη του ξυλοδαρμού του γιου της.

Υπόθεση πιθανής κακοποίησης Λαρισαίου μαθητή σε σχολική μονάδα της πόλης εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας. Η έρευνα ξεκίνησε από την καταγγελία της μητέρας του μαθητή που προσήλθε χθες το απόγευμα (04-06-2021) στο Αστυνομικό Μέγαρο και υπέβαλε μήνυση κατά του δασκάλου, τον οποίο θεώρησε δράστη του ξυλοδαρμού του γιου της.

Πρόκειται για μαθητή των πρώτων τάξεων Δημοτικού Σχολείου της Λάρισας τον οποίο περίμενε, όπως συνήθιζε καθημερινά, η μητέρα του χθες το μεσημέρι για να τον παραλάβει με την ολοκλήρωση του σχολικού προγράμματος.

Η θέα του χτυπημένου, όπως η ίδια υποστηρίζει, γιου της την υποχρέωσε να ζητήσει διαδοχικά εξηγήσεις τόσο από τον μαθητή όσο ακολούθως και από τον δάσκαλο, τον οποίο ο μαθητής κατηγόρησε ότι τον χτύπησε για τιμωρία.

Οι εξηγήσεις του δασκάλου φαίνεται ότι δεν έπεισαν την ανήσυχη μητέρα , η οποία επισκέφθηκε, συνοδευόμενη από το γιο της, το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας και κατήγγειλε το γεγονός υποβάλλοντας μήνυση κατά του δασκάλου για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, εντός της ημέρας θα επισκεφθεί τον ιατροδικαστή προκειμένου να εξετάσει τον μαθητή και να αποφανθεί σχετικά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.