ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λάρισα: Στα γραφεία της Α΄ Δ.Ο.Υ θα εξυπηρετούνται όσοι υπάγονται στην Β΄ Δ.Ο.Υ

1 min read

Tην εβδομάδα από σήμερα έως και την Παρασκευή, δεν θα είναι εφικτή η παροχή των υπηρεσιών που αφορούν επιστροφές και συμψηφισμούς, παραλαβή των κάθε είδους δηλώσεων, αλλά και των αιτήσεων για την χορήγηση πιστοποιητικών στη Β’ Δ.Ο.Υ

Ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των υπηρεσιών της Β΄ Δ.Ο.Υ Λάρισας στα γραφεία όπου στεγάζεται η Α΄ Δ.Ο.Υ., λόγω της ολοσχερούς καταστροφής του κτιρίου της Β’ Δ.Ο.Υ. από την πρόσφατη πυρκαγιά, εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ώστε την ερχόμενη Δευτέρα 12/03/2018 να έχουν αποκατασταθεί οι βασικές λειτουργίες της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, και η υπηρεσία να λειτουργήσει υποδεχόμενη κοινό, στον 2ο όροφο του κτιρίου που σήμερα στεγάζει την Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, επί της οδού Χατζημιχάλη 81, στην περιοχή της Φιλιππούπολης.

Επίσης γίνεται γνωστό στους πολίτες αλλά και στις επιχειρήσεις που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, ότι την εβδομάδα από σήμερα Δευτέρα 05.03.2018 έως και την Παρασκευή 09.03.2018, δεν θα είναι εφικτή η παροχή των υπηρεσιών που αφορούν επιστροφές και συμψηφισμούς, παραλαβή των κάθε είδους δηλώσεων, αλλά και των αιτήσεων για την χορήγηση πιστοποιητικών.
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει επίσης τους φορολογούμενους ότι για την εβδομάδα αυτή θα λειτουργήσει γραφείο Μητρώου της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, στα γραφεία του Μητρώου της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις μεταβολών του μητρώου.

Λοιπές υπηρεσίες όπως η χορήγηση Αποδεικτικού Φορολογικής Ενημερότητας, η θέση και άρση ακινησίας οχημάτων, χορήγηση Α.Φ.Μ. και κλειδαρίθμων, θα παρέχονται από τα αρμόδια τμήματα της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας και για πολίτες και επιχειρήσεις αρμοδιότητας της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας.

Τέλος γίνεται γνωστό πως από σήμερα Δευτέρα θα λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου της οδού Χατζημιχάλη στη Λάρισα, γραφείο πληροφοριών για θέματα αρμοδιότητας της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση