ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαμπρή με κλειστές εκκλησιές! Φωνή λαού, οργή Θεού για τον θεομπαίχτη Μητσοτάκη

1 min read

Αυτά που δεν πρόλαβε να κάνει ο Τσίπρας, όσα μόνο ονειρεύτηκαν οι άθεοι μπολσεβίκοι και μαρξιστές, τα έκανε πράξη σε λιγότερο από 10 μήνες ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης.

Με πρόσχημα την βιολογική επίθεση του κορωνοϊού και την διογκωμένη κρατική προπαγάνδα τρόμου, το καθεστώς Μητσοτάκη κατάφερε να ακυρώσει τις παρελάσεις και να ματαιώσει την Ορθόδοξη Λαμπρή των Ελλήνων, δημιουργώντας ένα πρωτοφανές προηγούμενο για όσα θα ακολουθήσουν…

Κάποιοι (τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που συνεχίζουν να λιβανίζουν…) θα πουν ότι όλα αυτά γίνονται για λόγους δημόσιας Υγείας και για να προστατευθεί ο πληθυσμός από την πανδημία του Covid-19, αλλά η αλήθεια απέχει παρασάγγας.

Καταρχήν η… σοφή κυβέρνηση δεν πήρε κανένα έγκαιρο μέτρο προστασίας για να εμποδίσει την εμφάνιση της επιδημίας στην χώρα, καθώς δεν έκλεισε τις πύλες εισόδου, όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα στην Ιταλία και άφησε ανεξέλεγκτα τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα, καθώς και τα “hot spot” λαθρομεταναστών. Από αυτήν εδώ την σελίδα είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει τι έρχεται.

Το θέμα δεν ήταν ποτέ ο κορωνοϊός, είναι η νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση και το πλήγμα στο Εθνικό κράτος των Ελλήνων και την Χριστιανική Πίστη. Την αρχή έκανε η Lady Bilderberg Κεραμέως με την κατάργηση της Ιθαγένειας και της Θρησκείας στα απολυτήρια των Ελληνόπουλων.

Στην συνέχεια έρχονται τα εγκαίνια στο τζαμί της Αθήνας, μια πρόεδρος της Δημοκρατίας δίχως αναφορές σε Ορθοδοξία και Ελλάδα, πολυπολιτισμικοί και άχρωμοι εορτασμοί της Ελληνικής Επανάστασης το 2021, μια προσχηματική ακύρωση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου και τέλος Ορθόδοξη Λαμπρή με κλειστές εκκλησιές!

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο… μεγαλοσχήμων Μητσοτάκης και δεν θα του πουν ποτέ οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις που τον εγκωμιάζουν, είναι ότι οι Έλληνες πληγώθηκαν βαθιά από την νεοφιλελεύθερη και άθεη πολιτική του και δεν σηκώνουν άλλο την κοροϊδία.

Αυτό που θα συνειδητοποιήσει αργά και οδυνηρά και καταγράφεται μέσα στα σπίτια της καραντίνας, είναι ένα τεράστιο κύμα οργής εναντίον του ίδιου και της καταστροφικής κυβέρνησής του. Αυτή την στιγμή μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων -που φιμώνεται- βράζει στην κυριολεξία για αυτήν την άνευ προηγουμένου επίθεση στα Όσια και ιερά της Φυλής από κάποιον που φορά την προβιά του “δεξιού”.

Πολύ σύντομα τα έργα και οι ημέρες της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη θα κριθούν, όχι στα στημένα γκάλοπ των χρεοκοπημένων καναλιών, αλλά στις κάλπες. Και εκεί θα αναδειχθεί ξανά δυνατή η Χρυσή Αυγή ως μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης απέναντι σε νεοφιλελεύθερους και μπολσεβίκους!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.