ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαμία: Βιασμό υπό την απειλή μαχαιριού κατήγγειλε 19χρονη – Συνελήφθη 53χρονος

1 min read

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού 19χρονης από 53χρονο, στη Λαμία.

Ο βιασμός φέρεται να συντελέστηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (10/8) μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η 19χρονη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 53χρονου, αφού όπως περιγράφει η ίδια, ο κατηγορούμενος της έβαλε μαχαίρι στο λαιμό και την χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντας της ότι αν κάνει ό,τι της πει δεν πάθει τίποτα.

Ο 53χρονος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 19χρονης, η οποία κατήγγειλε βιασμό γιατί φοβάται τον φίλο της.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 53χρονος οδήγησε με το αυτοκίνητο του την 19χρονη σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, όπου με την απειλή μαχαιριού την βίασε.

  • «Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας… εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες», φέρεται να της είπε ο 53χρονος, χτυπώντας τη στο πρόσωπο.

Η βλάβη στο όχημα

Μετά το βιασμό που διέπραξε, ο άνδρας θέλησε να φύγει ωστόσο διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη.

Τότε είπε στην κοπέλα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει εκείνη, ότι θα πάρουν την αστυνομία να ζητήσουν βοήθεια και να προσέξει να μην πει τίποτα για το βιασμό. Η 19χρονη βρήκε όμως τρόπο να τηλεφωνήσει ξανά στην αστυνομία κρυφά και να καταγγείλει ότι έγινε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρονο.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο και περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στα χέρια του 53χρονου.

Ο κατηγορούμενος, μετά την προθεσμία που πήρε, θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής στα Δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον της κ. ανακρίτριας και της κ. εισαγγελέως.

Σύμφωνα με το LamiaReport, στην έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του 53χρονου βρήκαν και τρεις ανοιγόμενους σουγιάδες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.