Λαμία: ‘Έξι χρόνια φυλακή σε 55χρονο για αποπλάνηση παιδιών

Newskamatero

Ο 55χρονος άνδρας είχε ασκήσει έφεση στην ποινή που του είχε επιβληθεί το 2016 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου για την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών και κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας.

Ο 55χρονος άνδρας είχε ασκήσει έφεση στην ποινή που του είχε επιβληθεί το 2016 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου για την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών και κυκλοφορούσε ελεύθεροςμέχρι που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 55χρονος με καταγωγή από τη Λαμία συνελήφθη την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου καθώς δεν εμφανίσθηκε στις 10 Οκτωβρίου στο Εφετείο όπου εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή του και έτσι παρέμεινε η ποινή κάθειρξης των έξι (6) ετών που του είχε επιβληθεί πρωτοδίκως.

Πρόκειται για υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία πριν πέντε χρόνια με την ανήλικη κόρη (κάτω από 14 ετών) της φίλης του 55χρονου να τον κατηγορεί ότι είχε ξαπλώσει δίπλα της και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι.

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε όμως αλλάξει διεύθυνση χωρίς να ενημερώσει. Τελικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας τον εντόπισαν και μετά τη σύλληψη του, διατάχθηκε η φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Θεσσαλονίκη: Εκκληση για λύση στο πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών στο ΑΠΘ από τον πρύτανη

«Δεν είναι ζήτημα πολιτικής θεώρησης η τήρηση των νόμων, είναι υποχρέωση όλων μας αλλά κυρίως αυτών που έχουν τα μέσα, τη δυνατότητα και την εκ του νόμου αρμοδιότητα να παρέμβουν», είπε στον επίσημο εορτασμό της Ημέρας του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου Έκκληση να δοθεί λύση στο πρόβλημα της διακίνησης […]