ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λάκης Λαζόπουλος: Το bullying των αναδρομικών κι ο σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα (vid)

1 min read

Μετά τις γιορτές του Πάσχα, ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, στο σταθερό ραντεβού της Τρίτης, με πολλές εκπλήξεις. Με το ξεχωριστό, ανατρεπτικό και καυστικό χιούμορ, ο παρουσιαστής σχολίασε την επικαιρότητα.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τα έθιμα που στοιχίζουν ζωές. Ένας νεκρός, ένα κοριτσάκι στην εντατική και δύο χρόνια τραυματίστηκαν στα δάχτυλα των χεριών τους, με κίνδυνο να τα χάσουν, είναι ο φετινός τραγικός απολογισμός του Πάσχα. Το θανατηφόρο γεγονός στην Καλαμάτα κατά τη διάρκεια του Σαϊτοπολέμου δίνει αφορμή για αλλαγή στη νομοθεσία σχετικά με τη θεσμική τακτοποίηση ενός εθίμου που κρατάει 200 χρόνια. Παρά το γεγονός, όμως, ότι η Καλαμάτα θρηνεί τον χαμό του 53χρονου εικονολήπτη από τον Σαϊτοπόλεμο, ο δήμαρχος της πόλης είχε δηλώσει ότι το έθιμο δεν θα απαγορευτεί. Μία δήλωση που προκάλεσε πολλές και αρνητικές αντιδράσεις. 


Από περίστροφο των 38 χιλιοστών, πιθανόν «Μάγκνουμ 357», προέρχεται η βολίδα που αφαιρέθηκε ύστερα απο χειρουργική επέμβαση απο το δεξιό κρόταφο του 8χρονου κοριτσιού που δέχτηκε το βλήμα, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα του Πάσχα. Αυτό προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα που έγινε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. «Δεν υπάρχει έθιμο, βγάζω το όπλο και πυροβολώ. Αν θες, βάρα το κεφάλι σου στον τοίχο για να ακουστεί», αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος για τα έθιμα του Πάσχα που στοιχίζουν ζωές. 

«Λύγισε η κοινωνία από τους φόρους. Τώρα, ήρθε η ώρα για τα αναδρομικά να τα πάρουν, αλλά ένας Γιώργος ξέρει τι πέρασε για να δοθούν τα αναδρομικά. Έφαγε bullying!», σχολίασε ο παρουσιαστής του Open και το κοινό του «Αλ Τσαντίρι» δε σταμάτησε να γελάει.  


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.