ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαβρόφ: Οι επιτυχίες της Ρωσίας προκαλούν αλλεργία σε ορισμένες δυτικές χώρες

1 min read

Περνάμε από την εποχή που καθόριζε τα πάντα η ιστορική Δύση στην πολυπολική εποχή είπε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας

O Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκεί Λαβρόφ εξέφρασε την άποψη ότι σε ορισμένες δυτικές χώρες οι επιτυχίες της Ρωσίας στην εξωτερική και εσωτερική πολιτική προκαλούν αλλεργία.

«Στις σημερινές συνθήκες, της αλλαγής των εποχών, της μετάβασης από την εποχή που καθόρισε τα πάντα η ιστορική Δύση στην πολυπολική εποχή, οι επιτυχίες που έχει σημειώσει η χώρα μας και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέτωπο, προκαλούν αλλεργία σε πολλούς δυτικούς και Ευρωπαίους εταίρους μας», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στην τελετή επιτυχόντων στο διαγωνισμό «Οι ηγέτες της Ρωσίας» (στο οποίο αναδεικνύονται στελεχών στο τομέα της διοίκησης) που πραγματοποιήθηκε στο Σότσι.

Οι ΗΠΑ, δήλωσε ο Λαβρόφ, εκλαμβάνουν με ιδιαίτερα οδυνηρό τρόπο το γεγονός ότι «μετά από πολλές δεκαετίες ηγετικού ρόλου στη διεθνή ζωή, διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν ήδη να λύνουν μόνοι τους όλα τα προβλήματα και να υπαγορεύουν σε όλους την δική τους βούληση».
«Η διαδικασία διαμόρφωσης ενός πολυκεντρικού κόσμου θα είναι αργή» δήλωσε ο Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι «η αντίσταση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη, θα συνεχίζεται και μάλιστα θα υιοθετεί έκνομες μεθόδους , όπως είναι ο παράγοντας της ισχύος κατά παράβαση του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ». Καταλήγοντας ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών , είπε ότι « όλα αυτά οδηγούν στην αποσάθρωση του διεθνούς δικαίου» και «θα προσπαθήσουμε αυτές τις τάσεις να τις ανακόψουμε».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.