ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κυβερνητική τρομοκρατία «με όπλο» τον κορωνοϊό – Πάλι απειλούν με lokcdown

1 min read

Μετά τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα το πρωί αλλά και μέλών της επιτροπής λοιμωξιολόγων, οι οποίοι απείλησαν με τοπικά και ολικά lockdown, έρχεται τώρα η σειρά του ΕΟΔΥ να εκτοξεύσει απειλές για ενδεχόμενο «κυβερνητικής παρέμβασης», λόγω αυξημένων κρουσμάτων. 

Την ίδια στιγμή τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ξεκίνησαν να βλέπουν πάλι «συνωστισμούς» και «ανευθυνότητα», ολοκληρώνοντας το σκηνικό τρομοκρατίας του πληθυσμού το οποίο είδαμε να συμβαίνει κατά κόρον τους προηγούμενους μήνες όταν η κυβέρνηση ήθελε να επιβάλλει απαγορεύσεις.

Ο ΕΟΔΥ δήλωσε ότι.. ανησυχεί για τα 97 κρούσματα σε 4 ημέρες και απείλησε με νέο lockdown που θα καταστρέψει εντελώς την ελληνική οικονομία.

Βέβαια από τα 97 κρούσματα, τα 30 αφορούν ταξιδιώτες από το εξωτερικό, και τα 29 εντοπίστηκαν στο πλαίσιο οργανωμένων μαζικών ελέγχων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα 3.049, ενώ ο αριθμός των θυμάτων είναι 182.

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και διεθνές και βρίσκεται σε ετοιμότητα να παρέμβει, ανά πάσα στιγμή, αν χρειαστεί» αναφέρει η προ τελευταία παράγραφος της σημερινής επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ όπου ανακοινώθηκαν 97 νέα κρούσματα, από την Πέμπτη 4/6/2020.

Είναι προφανής ο υπαινιγμός ότι η κυβέρνηση και οι ειδικοί του υπ. Υγείας δεν θα διστάσουν να εισηγηθούν την επιβολή νέων μέτρων lockdown κάτι που θα οδηγήσει σε ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας, την ώρα που οι υπόλοιπες χώρες δείχνουν να αφήνουν την τρομοϋστερία για τον ιό πίσω τους . 

Αλήθεια γιατί η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων απειλεί με μέτρα τα οποία θα «τελειώσουν» οριστικά την ήδη μισοπεθαμένη ελληνική οικονομία; 

Δημοσίευση στα Social Media