ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κύθηρα: Τρίτο κατά σειρά συμβάν απόβασης μεταναστών στο νησί – Λέξη από το ΛΣ!

1 min read

Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει ξανά το πρόβλημα των λαθραίων εισβολών στα νησιά μας, αλλά καιτης ανικανότητας του ΛΣ να τις αποτρέψει πριν οι αλλοδαποί να μπουν στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα.

Ακόμη περισσότερο όμως η ανησυχία είναι έκδηλη γιατί για τρίτη συνεχόμενη φορά σκάφος με λαθραίους μετανάστες διέπλευσε ανενόχλητο το Αιγαίο και τους αποβίβασε  χωρίς πρόβλημα στα Κύθηρα!

Το νέο συμβάν έγινε σήμερα λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι όταν κάτοικοι του Καψαλίου ενημέρωσαν το kythera.news  για την παρουσία αλλοδαπών στην παραλία Σπαραγγαρίου.

Είναι το τρίτο περιστατικό μετά την παρουσία άλλων αλλοδαπών  στον Αυλέμονα το περασμένο Σάββατο και στην παραλία Λυκοδήμου την επομένη.

Τουλάχιστον ο Έβρος είναι… απόρθητο φρούριο.  

Ύστερα από επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα Κυθήρων, αυτό ενημέρωσε πως αρμόδιο για να παρέχει πληροφορίες, είναι το Λιμενικό.

Σε επικοινωνία με το Λιμενικό,  αναφέρθηκε πως δεν υπάρχει προσώρας ενημέρωση, δεδομένου ότι το περιστατικό είναι σε εξέλιξη!

Σημείωσαν χαρακτηριστικά, ότι βρίσκονται σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες, ώστε να γίνουν οι διαδικασίες όπως πρέπει!

Ποιες διαδικασίες; Της υποδοχής των αλλοδαπών, της ταυτοποίησης και στη συνέχεια της μόνιμης εγκατάστασης στην περίφημη «ενδοχώρα»;

Σημειώνεται πως το ΛΣ δεν έχει βγάλει ακόμη καμία ανακοίνωση για το τρίτο κατά σειρά συμβάν απόβααης στα Κύθηρα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το συμβάν. Το ΛΣ προχώρησε σε ακόμη μια επιτυχία όταν εντόπισε αυτή τη φορά σκάφος με 124 παράνομους μετανάστες οι οποίοι τη Δευτέρα είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.