ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κυριάκος Βελόπουλος: «Είναι μελισούλα ο κ. Μαρινάκης… τσιμπάει και νομίζει ότι εμείς μασάμε!»

1 min read

Λάβρος κατά του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης στην υπόθεση του διαιτητή, Αθανάσιου Τζήλου.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Metropolis FM 95,5, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι “μελισσούλα” ο κ. Μαρινάκης. Τσιμπάει και νομίζει ότι εμείς μασάμε. Έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου ο κ. Μαρινάκης. Στημένα, Noor1. Η υπόθεση Τζήλου δεν αφορά τον Μαρινάκη, αλλά την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν το ποδόσφαιρο. Με λογικές μαφίας δεν μπορεί να υπάρχει ποδόσφαιρο. Ας με βρίζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Δεν με νοιάζει. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έχω δικές μου δουλειές. Μπήκα στη Βουλή για να κάνω το σωστό. Θα είμαι με την πλευρά του δικαίου. Δεν γίνεται να υπάρχουν τα πάντα και να μην έχουν τιμωρηθεί ο ηθικός αυτουργός και ο φυσικός στην υπόθεση Τζήλου.

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν. Εμείς λέμε ότι στη Λάρισα έδειραν έναν διαιτητή. Για αυτό το συμβάν υπάρχουν στοιχεία. Γιατί αυτή η ιστορία δεν προχωρά και έχει παγώσει; Στην Ελλάδα, εάν έχεις καλές σχέσεις με τη δικαιοσύνη, η υπόθεση σέρνεται και μπορεί να παραγραφεί. Επειδή στη ΝΔ τα πάνε καλά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εμείς δε θα μείνουμε άπραγοι. Μιλάμε για μια δολοφονική επίθεση. Ήταν μήνυμα και σε άλλους. Τέτοια μηνύματα σε άλλους, όχι στην Ελλάδα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.