ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κύπρος: Με… μοναδικό βουλευτή τον ίδιο έμεινε το κόμμα του Γιώργου Λιλλήκα

1 min read

Αποχώρησε από την «Συμμαχία Πολιτών» η βουλευτής Άννα Θεολόγου – Διαφώνησε με την απόφαση για ψήφο κατά συνείδηση στον επόμενο γύρο των εκλογών

Το κόμμα «Συμμαχία Πολιτών» του πρώην υπουργού εξωτερικών της Κύπρου Γιώργου Λιλλήκα, εισήλθε τον Ιούνιο του 2016 στη Βουλή με τρεις βουλευτές.

Από σήμερα η «κοινοβουλευτική  ομάδα» αριθμεί μόνο έναν βουλευτή. Τον κ. Λιλλήκα. Σήμερα αποχώρησε από το κόμμα η βουλευτής Άννα Θεολόγου διαφωνώντας με την απόφαση για ψήφο κατά συνείδηση στον επόμενο γύρο των εκλογών την Κυριακή.

Η κα Θεολόγου την περασμένη Κυριακή, όταν ο Γιώργος Λιλλήκας ηττήθηκε συγκεντρώνοντας μόνο το 2,5% τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά, υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι η απομάκρυνση του Νίκου Αναστασιάδη από την εξουσία.

Πριν από λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από τη Συμμαχία Πολιτών και ο βουλευτής Παύλος Μυλωνάς μαζί με πολλά στελέχη του κόμματος διαφωνώντας με την υποψηφιότητα Λιλλήκα και υποστηρίζοντας τον Νικόλα Παπαδόπουλο. Και οι δύο βουλευτές που έχουν εκλεγεί για πρώτη φορά,  παρέμειναν ανεξάρτητοι και διατηρούν την έδρα τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.