Κύπρος: Κτηνωδία στην Παρεκκλησιά – Αποκεφάλισαν κατσίκα και πέταξαν τα νεογέννητα σε χωράφι

Newskamatero

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτηση του για το…
θέαμα που, όπως αναφέρει, αντίκρισαν μέλη του την Τετάρτη 28 Μαρτίου.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, πέντε μικρά νεογέννητα κατσικάκια είχαν πεταχτεί και διασκορπιστεί σε χωράφι έξω από το χωριό Παρεκκλησιά της Επαρχίας Λεμεσού. Δίπλα υπήρχε το κεφάλι μία κατσίκας και πιο πέρα το σώμα της. Από την κατσίκα κάποιοι φρόντισαν να αφαιρέσουν το μόνο αποδεικτικό στοιχείο του ήδη νεκρού-δολοφονημένου ζώου (στο αυτί) που άμεσα εντοπίζει τον ιδιοκτήτη, προστίθεται.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ζητά να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση αυτή. Καλεί τις αρμόδιες αρχές όπως επαγρυπνούν και πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους στις κτηνοτροφικές μονάδες, και ενόψει των εορτών του Πάσχα να ενημερώνονται οι κτηνοτρόφοι για τις συνέπειες τέτοιων πράξεων και συμπεριφορών, να τους συστήνεται η πρόνοια της νομοθεσίας, και να ακολουθούν πιστά τις νόμιμες διαδικασίες σχετικά με την καλή διατροφή, την προστασία και την ευημερία των ζώων.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Φρενίτιδα Ρ.Τ.Ερντογάν: «Τζαμί για πάντα η Αγία Σοφία - Η βυζαντινή νοοτροπία μας κατέστρεψε»!ΒΙΝΤΕΟ

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «μόλυνε» σήμερα «το ναό των ναών» της Ορθοδοξίας, την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, διακηρύσσοντας ότι «Είναι τζαμί. Είναι ισλαμικό τέμενος και αυτό δεν αλλάζει», ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στο Βυζάντιο, δείχνοντας πλέον ξεκάθαρα ότι εννοεί τον εαυτό του ως συνεχιστή τωον σουλτάνων και τη Τουρκία ως […]