Κύπρος: Αυτός είναι ο πληθυσμός των κατεχομένων

Newskamatero

Οι «υπήκοοι» του ψευδοκράτους φθάνουν τις 350.000 δήλωσε η «υπουργός εσωτερικών», Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή του Ντάϊαλογκ ΤV η κ. Μπαϊμπάρς σημείωσε ότι η τελευταία απογραφή πληθυσμού έγινε το 2011. Προσθαφαιρώντας γεννήσεις και θανάτους και με βάση τα στοιχεία του «υπουργείου» της, ανέφερε, ο πληθυσμός σήμερα όσων κατέχουν την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους φτάνει τις 350.000.

Τα δημοσιεύματα στα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι ο ακριβής αριθμός όσων ζουν αυτή τη στιγμή στα κατεχόμενα, περιλαμβανομένων δηλαδή των μη «υπηκόων» του ψευδοκράτους, δεν είναι γνωστός.

Σημειώνεται δε ότι ενώ η παρούσα «κυβέρνηση» είχε ανακοινώσει την διεξαγωγή απογραφής πληθυσμού και είχε διαχωρίσει σχετικό κονδύλι γι’ αυτό το λόγο, λόγω της συναλλαγματικής κρίσης το ποσό αυτό χρησιμοποιήθηκε αλλού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ταρακούνησε την Ζάκυνθο

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []) push ({}); Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης (10/1) στην υποθαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Ζακύνθου. Σύμφωνα με την αυτόματη, προκαταρκτική λύση Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η σεισμική δόνηση είχε ένταση 4,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε […]