ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κύπελλο Ελλάδας: Έβγαλε ντέρμπι στα προημιτελικά η κληρωτίδα

1 min read

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα παίξουν μεταξύ τους στα προημιτελικά μετά το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης.

Η κλήρωση της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας έβγαλε ντέρμπι «Δικεφάλων» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης θα παίξει με τη Λαμία, ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έχει φαινομενικά εύκολο έργο με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν το διάστημα 18-20 Ιανουαρίου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 25-27 Ιανουαρίου.

Στα ημιτελικά, ο νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας θα βρει απέναντί του τον νικητή του αγώνα Άρης-Λαμία (πρώτος ημιτελικός), ενώ ο νικητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (δεύτερος ημιτελικός).

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το διάστημα 8-10 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στην ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 1-3 Μαρτίου.

Τυπικά γηπεδούχος στον τελικό στο ΟΑΚΑ ο οποίος, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 21 Μαΐου, θα είναι ο νικητής του 1ου ημιτελικού.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών το 2004, Κώστας Κατσουράνης, ήταν αυτός που διενήργησε την κλήρωση της προημιτελικής, της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και αυτής για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών:

Άρης-Λαμία

Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης θα προκύψουν ως εξής:

1ος ημιτελικός Νικητής 2-Νικητής 1: Παναθηναϊκός/Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης/Λαμία

2ος ημιτελικός Νικητής 4-Νικητής 3: ΠΑΟΚ/ΑΕΚ – Παναιτωλικός/Ολυμπιακός

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.