ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κυπαρισσία Ταυτοποιήθηκε η σορός της 42χρονης Μόνικα Γκιους Ανθρωποκυνηγητό για τον πρώην σύντροφο της

1 min read

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 42χρονης γυναίκας, με το γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως με την ταυτοποίηση της σορού, ολοκληρώνεται το «παζλ» του σοκαριστικού εγκλήματος.

Σε βάρος του Ρουμάνου, πρώην συντρόφου της, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Κυπαρισσία: Πώς εντοπίστηκε ο ανθρώπινος σκελετός

Υπενθυμίζεται ότι ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το «Φως στο Τούνελ» τον Ιούνιο είχε εντοπίσει στη Ρουμανία τον σύντροφο της Μόνικα, που αναζητούσαν οι Αρχές για τη μαρτυρία του. Τότε είχε πει στην εκπομπή για την Μόνικα: «Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι». Ο Ρουμάνος φίλος, ισχυρίστηκε επίσης πως τελευταία φορά είδε την 42χρονη πολύ πριν εξαφανιστεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σύντροφος της αγνοούμενης διέφυγε στη Ρουμανία, όμως οι ελληνικές Αρχές έχουν εντοπίσει τα ίχνη του και εφόσον από το DNA προκύψει επίσημα ότι πρόκειται για τη Μόνικα, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα για την σύλληψή του.

Ανθρωποκυνηγητό σε Ελλάδα και Ρουμανία για τον σύντροφο της 42χρονης

Ανθρωποκυνηγητό σε Ελλάδα και Ρουμανία για τον εντοπισμό του 39χρονου Ρουμάνου πρώην συντρόφου της Μόνικας Γκιούς έχουν εξαπολύσει οι αρχές, μετά τον εντοπισμό του σκελετού που βρέθηκε θαμμένος στην αυλή του σπιτιού στην Κυπαρισσία όπου διέμενε το ζευγάρι μέχρι και την εξαφάνιση της 42χρονης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Για άγνωστο λόγο, ο 39χρονος Ρουμάνος είχε εγκαταλείψει το σπίτι και το κτήμα στην Κυπαρισσία καθώς είχε προφασιστεί στους ιδιοκτήτες του, οικογενειακούς λόγους και έπρεπε να επιστρέψει στην γενέτειρά του. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού μένουν εκτός Μεσσηνίας και δεν προλάβαιναν να επισκέπτονται το σπίτι τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.