Κυκλώνας «Ζορμπάς» – Προσοχή: Ποιοι δρόμοι είναι ΤΩΡΑ κλειστοί

Newskamatero

Μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς» – Κλειστοί δρόμοι:Συνεχίζονται τα προβλήματα στους δρόμους, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων – Ποια σημεία του οδικού δικτύου παραμένουν κλειστά – Προσοχή και σήμερα στα έντονα καιρικά φαινόμενα

Σοβαρά προβλήματα σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της χώρας μας έχουν προκαλέσει οι ισχυρές βροχές, το κύριο χαρακτηριστικό του Μεσογειακού κυκλώνα «Ζορμπάς». Δείτε παρακάτω ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί, σύμφωνα με την Αστυνομία, αλλά και σε ποια σημεία έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Κλειστοί δρόμοι

Κλειστοί για την κυκλοφορία των οχημάτων παραμένουν οι:

  • Παλαιά Επαρχιακή Οδός Ελευσίνας – Θηβών από το 5ο χιλιόμετρο,
  • Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από την 38 έως την 57η χιλιομετρική θέση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,
  • Περιμετρικά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οι οδοί που περικλείονται μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και Παλιάς Παραλιακής.

Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

  • Στη Λ. Σχιστού, από το ύψος των φαναριών στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού, στο ρεύμα προς Αιγάλεω και
  • στη Λ. Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος του κόμβου Παραδείσου.

 

Ποιοι δρόμοι άνοιξαν

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος των διοδίων Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα και στη Λ. Ποσειδώνος, που είχαν κλείσει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Προσοχή! Στάση εργασίας στα τρόλεϊ την Τρίτη - Ποιες ώρες τραβούν χειρόφρενο

Προσοχή! Στάση εργασίας στα τρόλεϊ την Τρίτη   Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στα Τρόλεϊ την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 από τις 12:00 έως τις 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 11:00 π.μ. ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00 ή αργότερα. Τη στάση εργασίας εξήγγειλε η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ προκειμένου να πραγματοποιηθεί […]