ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Τρεις συλλήψεις με… αρχηγό κρατούμενο στον Κορυδαλλό

1 min read

Φρόντιζαν να «διανθίζουν» τις αναρτήσεις του στα social media με τη λεζάντα «Μύκονοοος»

«Μύκονοοος», έγραφαν στις αναρτήσεις τους στους λογαριασμούς τους στα social media τα μέλη ελληνοαλβανικής οργάνωσης που διακινούσε κοκαΐνη στο νησί των ανέμων, πιστεύοντας ότι αφενός, θα μπορέσουν να δράσουν κάτω από τη μύτη των Αρχών και αφετέρου, μαζί με την εγκληματική τους δραστηριότητα θα απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές καλοκαιριού στον κοσμοπολίτικο προορισμό. «Ρυθμούς» στις κινήσεις τους μάλιστα φέρεται να έδινε ένας 25χρονος Έλληνας, έγκλειστος στις φυλακές του Κορυδαλλού.  

  • Τέλος στη δράση τους, όμως, και συνεπώς στα σχέδιά τους, έβαλαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση την περασμένη εβδομάδα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας. Η έρευνα των λιμενικών ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου, όταν σε έλεγχο που έκαναν σε μία 19χρονη διαπίστωσαν ότι είχε επάνω της μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 207 γραμμάρια κοκαΐνης. Αξίζει να σημειωθεί πως η μέση τιμή πώλησης ενός γραμμαρίου κοκαΐνης ανέρχεται στα 100 ευρώ, συνεπώς το κέρδος που θα αποκόμιζε από την πώληση όλης της συσκευασίας σε δόσεις ξεπερνά το ποσό των 20.700 ευρώ.

Από τη στιγμή που οι άνδρες του Λιμενικού της πέρασαν χειροπέδες, μπήκαν μαζί της στο πλοίο της γραμμής με προορισμό την Μύκονο και όταν την νύχτα της 15ης Ιουνίου συναντήθηκε με τους άνδρες συνεργούς της ηλικίας 30 και 33 ετών έκαναν έφοδο. Οι δύο δράστες βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν. Οι συλλήψεις τους ήταν κινηματογραφικές, καθώς ο οδηγός μόλις είδε ότι θα συλληφθούν πάτησε γκάζι με κίνδυνο να τραυματίσει κάποιον από τους λιμενικούς. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι υπήρχε και ένας 25χρονος Έλληνας που φέρεται να κινούσε τα πλοκάμια της οργάνωσης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού σε βάρος του οποίου επίσης έχει σχηματιστεί δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

image_3.jpg
thumbnail_image_2.jpg
thumbnail_image.jpg
thumbnail_capture.jpg

Στις έρευνες στο αυτοκίνητο και στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν:  

  • Μία νάιλον συσκευασία με περιεχόμενο πιθανόν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 0,77 γραμμαρίων 
  • Ένα πορτοφόλι με 128 δολάρια ΗΠΑ και  1055 ευρώ 
  • Δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και 
  • Μία νάιλον συσκευασία με περιεχόμενο πιθανότατα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 0,70 γρ. την οποία κατείχαν στο σπίτι τους και παρέδωσαν αυτοβούλως. 

Εν συνεχεία διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία της 19χρονης όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα: 

  • Δύο νάιλον συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 8,93 γραμμαρίων. 
  • Φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 0,77 γραμμαρίων και 
  • Ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.   

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.