ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας

1 min read

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που θα κινηθούν στη Λεωφόρο Κηφισίας τις επόμενες ώρες καθώς σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγωεκτέλεσης εργασιών καθαριότητας-αποψίλωσης-κλάδευσης δέντρων επί της νησίδας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισίας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Αθηναίων, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Αμαρουσίου και Κηφισιάς, στις 28 και 29-03-2018, ως εξής:

  • Στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έως τη συμβολή της με την οδό Μουσών, κατά τις ώρες 23.00΄έως 06.00΄ της επομένης.
  • Στο τμήμα της από τη συμβολή της με τον Α/Κ Κατεχάκη έως τη συμβολή της με την οδό Κασσαβέτη, κατά τις ώρες 09.30΄έως 16.00΄.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.