ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κυρανάκης Για την ανεργία φταίνε οι… άνεργοι

1 min read

Ποιοι φταίνε για την ανεργία, που συνεχώς γιγαντώνεται; Σύμφωνα με τσογλανοβολευτή του Μητσοτάκη, δουλειές υπάρχουνε σωρό, αλλά φταίνε οι ίδιοι οι άνεργοι που δεν τις αναζητούν σωστά!

Ναι, καλά διαβάσατε! Μιλώντας, λοιπόν, το θρασύτατο τσογλανάκι των πολυτελών νοτίων προαστίων, για την αδυναμία των ανέργων να βρουν δουλειά, είπε πως «δεν ψάχνουν στο ίντερνετ για δουλειά και τι υπάρχει από προγράμματα», «δεν έχουν κάτσει να κάνουν σωστή δόμηση βιογραφικού», ενώ κατηγόρησε τους νέους ότι «πηγαίνουν από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο»!

Βέβαια, έχει και κάποια δίκια το τσογλανάκι και οφείλουμε να του τα αναγνωρίσουμε! Διότι, πολλοί νέοι και πολλοί άνεργοι εναπόθεσαν τις ελπίδες τους και ανέβασαν με την ψήφο τους στην εξουσία τους «άριστους» γόνους των πάμπλουτων οικογενειών (που έγιναν μεγάλες και τρανές κατακλέβοντας τα δημόσια ταμεία και πίνοντας το αίμα του κοσμάκη με το καλαμάκι!). Οι οποίοι γόνοι, τα βρήκαν όλα έτοιμα στη ζωή τους και το τελευταίο που τους απασχολεί είναι να λύσουν τα προβλήματα των φτωχών και των ανέργων!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.