ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Κυνηγός» χαλκού ρήμαξε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας

1 min read

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν στα ίχνη του ενώ ερευνούσαν το πλιάτσικο στον υποσταθμό

Αντί για γεωργικά προϊόντα, ο 65χρονος ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας «φύτευε»… χαλκό που είχε κλέψει από έναν ανενεργό υποσταθμό της Δ.Ε.Η. στην περιοχή Κομπωτή του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν στα ίχνη του ενώ ερευνούσαν το πλιάτσικο στον υποσταθμό, από τον οποίο είχαν κλαπεί ένας μετασχηματιστής ισχύος 250KVA, 15 κολώνες μέσης- χαμηλής τάσης και 1.152 μέτρα αγωγού, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ!

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στο αγρόκτημα του δράστη και αποδόθηκε στον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., ενώ ο 65χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

*** Η κλοπή χαλκού από ένα μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η., ήταν μια από τις τέσσερις που εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς των τμημάτων Τεμπών και Τυρνάβου, με δράστη έναν 35χρονο Έλληνα. Την είχε διαπράξει στο διάστημα από τις 17 Ιουνίου ως τις 25 Νοεμβρίου, όταν είχε κλέψει επίσης μια μοτοσικλέτα, είχε διαρρήξει ένα κατάστημα από το οποίο άρπαξε μία τηλεόραση και μικρό χρηματικό ποσό και είχε αποπειραθεί να διαρρήξει μια αποθήκη. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.