ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κτηνοτρόφος στην Λέσβο προστάτεψε την περιουσία του από λαθρομετανάστες και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

1 min read

Η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» έχει πολλά επεισόδια προβολής. Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η είδηση ότι κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στον αέρα, για να φύγουν λαθρομετανάστες από την ιδιοκτησία του που βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών στη Μόρια, καθώς είχαν πάει εκεί για να του σφάξουν ζώα.

Ο 56χρονος πηγαίνοντας χθες στο χωράφι του εντόπισε μέσα σε αυτό παράνομους μετανάστες να σφάζουν, όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόβατα. Εκείνος για να τους απομακρύνει, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα στον αέρα και οι λαθρομετανάστες εξαφανίστηκαν. Μετά από λίγο, στο σημείο έφτασε η αστυνομία, καθώς είχε γίνει καταγγελία από τους ίδιους τους λαθρομετανάστες(!) για τους πυροβολισμούς, όπου και συνέλαβαν τον 56χρονο κτηνοτρόφο. Η κινητοποίηση της αστυνομίας έγινε, αφού οι παράνομοι αλλοδαποί υπέδειξαν τα φυσίγγια στις αστυνομικές αρχές.

Με βάση την καταγγελία των λαθρομεταναστών ο κτηνοτρόφος, ο οποίος έχει πέσει ξανά θύμα κλοπής στο παρελθόν και είχε τότε πυροβολήσει και πάλι στον αέρα, διώκεται, συν τοις άλλοις, και με την απόπειρα της ανθρωποκτονίας! Με μόνο… αξιόπιστο στοιχείο τα όσα υποστήριξαν οι επίδοξοι ληστές, οι οποίοι βεβαίως για προφανείς λόγους υποστήριξαν ότι ο κτηνοτρόφος ήθελε να τους… σκοτώσει και όχι να τους εκφοβίσει.

Δυστυχώς, για τους… ψηλομύτες του «αντιρατσισμού», που από την ευρύχωρη άνεση και ασφάλεια των πολυτελών σπιτιών τους, καθώς και από την τεράστια απόσταση από τον χώρο τέτοιων συμβάντων, κουνούν ανώδυνα και ανέξοδα το δάχτυλό τους για να κρίνουν καταστάσεις και πρόσωπα, οι ντόπιοι κάτοικοι βλέπουν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Έξω από το δικαστήριο της Μυτιλήνης, από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της Μόριας διαδηλώνοντας υπέρ του κατηγορούμενου και δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή τους στην σύλληψη. Στις δηλώσεις εκπροσώπων τους, τάχθηκαν υπέρ του κατηγορούμενου και έκαναν λόγο για την χωρίς περιορισμούς λειτουργία του καταυλισμού.

Σε αντίθεση με τους «αλληλέγγυους» και τους λοιπούς «αντιρατσιστές», οι κάτοικοι της περιοχής είναι αυτοί που βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης και επομένως αυτοί που δικαιούνται για να ομιλούν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.