ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξεκαθαρίζει για Μπουχαλάκη και Καμαρά στον Ολυμπιακό ενόψει Σίτι Τι ισχύει για την κάθε περίπτωση

1 min read

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δίνοντας τη θέση του στον Εμβιλά στο 40ό λεπτό της συνάντησης.

ΠΗΓΗ: filathlos

Παρότι ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειχνε να έχει πρόβλημα στη μέση του, εν τέλει είχε έναν ερεθισμό στην πλάτη (προφανώς από γονατιά αντιπάλου) και φαίνεται πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Λογικά θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Μάντσεστερ (3/11, 22:00) και εκτός απροόπτου, θα πάρει ξανά φανέλα βασικού κόντρα στη Σίτι.

Σήμερα ο παίκτης θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών και θα φανεί οριστικά αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση στην Αγγλία την προσεχή Τρίτη.

Όσον αφορά τον Μαντί Καμαρά, βγήκε χθες αρνητικός στο τελευταίο τεστ για την ανίχνευση κορονοϊού και χρειάζεται άλλο ένα σήμερα για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στη διάθεση του Μαρτίνς για το παιχνίδι με τους «πολίτες».

Ο διεθνής χαφ από τη Γουινέα δημιούργησε ειδικό γυμναστήριο στο σπίτι του για να μπορέσει ως ασυμπτωματικός να συνεχίσει κατ’ οίκον τη δουλειά και να μπορέσει να είναι «ετοιμοπόλεμος» στην επάνοδό του.

Διαθέσιμος για το «Έτιχαντ» είναι και ο Χιλάλ Σουντανί, του οποίου το αντίστοιχο τεστ βγήκε αρνητικό. Αντίθετα, ο Ουσεϊνού Μπα δεν υπολογίζεται για την Αγγλία σίγουρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.