ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρήτη Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες για το αιματηρό περιστατικό σε ταβέρνα

1 min read

Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθούν οι δύο εκ των τριών συλληφθέντων για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα τουριστικής περιοχής του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 37χρονου και της 44χρονης συζύγου του, την ώρα που αναζητούνται ακόμη δύο άτομα. 

Πηγή: cretapost.gr

Oι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο 27χρονος που έχει τραυματιστεί στα γόνατα και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, δεν θα πάει Εισαγγελέα. Αφέθηκε ελεύθερος λόγω ακινησίας και θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

Στον Εισαγγελέα οδηγούνται ο 29χρονος (αδελφός του 27χρονου) ο οποίος παραδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και είναι ο βασικός κατηγορούμενος για το περιστατικό και ο 32χρονος που συμμετείχε επίσης στον καβγά. Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος κρατούσε χθες και το όπλο το οποίο έδωσε στους αστυνομικούς. Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους το όπλο του ενός δράστη το οποίο και αναμένεται να σταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Καλύτερα στην υγεία του ο 37χρονος

Όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 37χρονος είναι πολύ καλύτερα αν και δεν έχει αποσωληνωθεί ακόμα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης σε μία ταβέρνα σε τουριστική περιοχή του Ηρακλείου όταν ο 37χρονος άνδρας έτρωγε μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Κάποια στιγμή στην ταβέρνα μπαίνει ο 32χρονος μαζί με έναν 27χρονο και τον 29χρονο αδελφό του και ακόμη δύο άτομα.

Μόλις η παρέα των πέντε ανδρών αντικρίζει τον 37χρονο κτηνοτρόφο μαζί με την οικογένειά του ξεκινά ένας καβγάς εξαιτίας κτηματικών διαφορών που φαίνεται να είχαν. Ο καβγάς φαίνεται ότι ξέφυγε με έναν εκ των δραστών να βγάζει το όπλο και να πυροβολεί εναντίον της οικογένειας. Τα σκάγια βρήκαν τον 37χρονο καθώς και τη σύζυγό του ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά και οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος. Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της αστυνομίας. Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ καθώς έφερε σοβαρά τραύματα ενώ η σύζυγός του είχε ελαφρύτερα τραύματα. Το πρωί της Πέμπτης ένας από τους δράστες, ο 27χρονος, εντοπίστηκε σε κλινική του Ηρακλείου καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν. Λίγη ώρα αργότερα συλλαμβάνεται και ο 32χρονος. Το απόγευμα παραδίδεται στις αρχές ο 29χρονος αδερφός ο οποίος κρατούσε μαζί και το όπλο το οποίο έδωσε στους αστυνομικούς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.