ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρήτη: «Θρίλερ» στην Μεσσαρά – Ποτάμι παρέσυρε ζευγάρι

1 min read

Αγωνία για ζευγάρι στην Κρήτη που αγνοείται. Παρασύρθηκα από ορμητικά νερά ποταμού. Κάλεσαν για βοήθεια και χάθηκαν τα ίχνη τους.

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλες τις υπηρεσίες της Κρήτης από την εξαφάνιση ζευγαριού στην περιοχή της Μεσαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση Δράση και τους ενημέρωσε ότι το όχημα τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου

Αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχουν εντοπίσει το παραμικρό.

18 Άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβεστικά κλιμάκια , άνδρες της αστυνομίας καθώς και άνδρες του λιμενικού Σώματος συμμετέχουν στις έρευνες.

Το κινητό τηλέφωνο από το οποίο κάλεσαν για βοήθεια, σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη έχει κλείσει.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο συμβάν σημειώθηκε και το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε μια 31χρονη γυναίκα, παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Χερσόνησο. 8 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν.

πηγή: cretapost.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.