ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πένθος στο κρητικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό.

1 min read

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του κρητικού ποδοσφαίρου δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, τα οποία δεν μπόρεσε να τα ξεπεράσει.

Μάλιστα, ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομά του με ιστορική ομάδα του Ηρακλείου. Η πρώτη του… επαφή ήταν ως ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια πέρασε απ’ όλα τα… κλιμάκια του συλλόγου.

Για τον λόγο αυτό, ο Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Χάρη Βιδάκη, ο οποίος έφυγε πλήρης ημερών, σε ηλικία 101 ετών. Αναλυτικά:

«Ο ΓΣ Εργοτέλης με συγκίνηση αποχαιρετά τον Χάρη Βιδάκη, ευρύτερα γνωστό με το προσωνύμιο «Μάρθα» ο οποίος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών σε ηλικία 101 ετών.

Ο Χάρης Βιδάκης γεννήθηκε το 1920 στις Αγιές Παρασκιές και αποτελούσε μια από τις πλέον εμβληματικές μορφές του Συλλόγου, καθώς βρισκόταν σε αυτόν κυριολεκτικά από την ίδρυσή του. Για πρώτη φορά αγωνίσθηκε στον Εργοτέλη το 1949 αποτελώντας βασικό στέλεχος της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Αφιέρωσε όλη τη ζωή του στον Εργοτέλη υπηρετώντας τον σε διάφορα πόστα, ποδοσφαιριστής, γυμναστής, προπονητής φυτωρίων, αλλά και φροντιστής. Μέχρι και τις τελευταίες ημέρες της ζωής τους παρακολουθούσε ανελλιπώς τις εξελίξεις στο σωματείο, ενώ η μορφή του δέσποζε στις εξέδρες στους αγώνες της ομάδας.

Καλό ταξίδι Χάρη Βιδάκη, όλοι στον Εργοτέλη θα σε θυμόμαστε για πάντα!»

Κρήτη: Θλίψη – Πέθανε εμβληματικός παίκτης ιστορικής ομάδας

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.