ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Σεπτεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κρήτη: Σοκαριστικές καταγγελίες – Παιδιά που νοσούν από τον κορονοϊό δεν μπαίνουν σε καραντίνα

1 min read

Κρήτη: Παιδιά που έχουν διαγνωστεί θετικά στο κορονοϊό σε χωριό στο Ρέθυμνο της Κρήτης, σύμφωνα με καταγγελίες, δεν βρίσκονται σε καραντίνα προκαλώντας μεγάλη ανησυχία για τον κίνδυνο διασποράς του ιού.

Ειδικότερα, στην Κοινότητα Γερανίου, στην Κρήτη, υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποια παιδιά έχουν εντοπιστεί θετικά στον κορονοϊό και κυκλοφορούν στο χωριό χωρίς να έχουν ενημερωθεί όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους. Για την κατάσταση, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της Κοινότητας στο facebook, έχει ενημερωθεί η αστυνομία προκειμένου να προσχωρήσει στους απαραίτητους ελέγχους. Οι καταγγελίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν γίνει στα μέλη του συμβουλίου της τοπικής Κοινότητας.

Η ανακοίνωση: 

«Ενημερώνουμε ότι έχουν γίνει σε μέλη του συμβουλίου μας καταγγελίες, ότι κάποια παιδιά πού είναι φορείς κορονοιού, κυκλοφορούν στο χωριό μας.

Επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε λόγω προσωπικών δεδομένων ποιά παιδιά έχουν κάνει τεστ και βγήκαν θετικά, (εκτός εκείνων που μας ενημέρωσαν οι ίδιοι και τους ευχαριστούμε πολύ για την υπεύθυνη στάση τους ), ενημερώσαμε την αστυνομία για να προχωρήσει στους προβλεπόμενους ελέγχους.

Παρακαλούμε πολύ να κάνουν όλα τα παιδιά τεστ και εφόσον βρεθούν θετικά να ενημερώσετε όσους ήρθαν σε επαφή.
Επιπλέον Παρακαλούμε τους γονείς να προφυλάξουν τα παιδιά τους και να μην κυκλοφορούν άσκοπα γιατί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοιού στο χωριό μας είναι μεγάλος.

Παρακαλούμε βοηθήστε όλοι, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο Γεράνι.

Προγραμματίσετε να εμβολιαστείτε όλοι όσοι δεν το έχετε ακόμα κάνει.

Έχει ανοίξει ήδη η πλατφόρμα και για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Σας ευχαριστούμε»

Δημοσίευση στα Social Media